Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wybryk, problem

Polecane posty

Gość gość

Witam, wczoraj na imprezie skończyłem z koleżanką w łóżku. Można było to w sumie nazwać seksem ale nie było mnie 'tam' za długo, z parę razy tylko. Wiecie o co mi chodzi. Jednak czytałem kiedyś na różnych forach, że wszystko jest możliwe jak i to że ta dziewczyna mogłaby być w ciąży. Zrujnowałoby jej jak i mi całe życie. Dodaję, że sama mówiła, że ma dni niepłodne, a sam okres miała pół roku temu (ciężko mi w to wierzyć) Odpowiedzcie mi, czy mam się martwić po nocach? Czy raczej od takich małych ilości 'włożeń' (przepraszam za to słowo ale nie wiem jak to nazwać) po prostu jest to niemożliwe? Odpiszcie szybko, dziękuję.

Gość gość
Jest mała szansa, ale to wciąż pozostaje możliwe. Nie wiem, jak Twoja koleżaneczka wyliczyła sobie dni płodne, skoro ma tak nieregularny okres, więc w tej kwestii bym jej nie ufała.

Gość gość
To napisz WPORTS!!! Miałeś wytrysk w srodku niej??

Gość gość
Jak miała okres pół roku temu to pewnie ma jakiś problem z hormonami.. W takiej sytuacji zajście w ciążę jest równe zeru... mogła tez kłamać, ale nawet jeśli to mimo wszystko szanse są baaaardzo małe :)

Gość gość
Wszystko bez wytrysku. Mam się martwić czy nie? Bo zawsze wszystko jest możliwe...

Gość gość
Ale skoro jest skora do takiego przygodnego sexu, to jest możliwość zarażenia się całym szeregiem chorób przenoszonych droga płciową. No ale to już pewnie dla ciebie nie istotne. Jeśli doszło do wytrysku w środku, to oczywiscie ciąża jest możliwa, to bez dwóch zdań, jeśli nie, to praktycznie nie ma co się martwic.

Gość gość
Dzięki, trochę mnie uspokoiła ta odpowiedź. Co do tej koleżanki (chorób) nie puszcza się jakoś na lewo i prawo także o to się nie martwie

Gość gość
Raczej nie powinna być ciąa. Oczywiście jakiś tam 0..00001% ryzyka jets, ale raczej czulbys jakby uleciało z ciebie , a ze mówisz ze wytrysku nie bYlo wiec raczej spoko. Powiem od siebie ,ze juz 11 lat stosuje z mezem przetywany, jak dotychczas bez wpadki , ale nie można powiedzieć, ze jest to 100% metoda

Gość gość
No to jeśli nie skończyłeś w niej to spokojnie spij, ja tak współżyłam przez kilka lat z swoim M i nie byłam w ciąży, jak planowaliśmy dziecko to poszło dość szybko, więc trzeba jednak formę zalać, żeby coś z tego wyszło:)

Gość gość
ale w ejakulacie też znajdują sie plemniki. ale ogólnie masz 99% że ciąży nie będzie no ale zostake jeszcze 1%...