Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

plastry evra a ciaza?

Polecane posty

Gość gość

hej chcialabym z wami porozmawiac na taki wlasnie temat, moze komus z was wlasnie tak sie zdarzylo? Czy to w ogole mozliwe? Stosowac plastry evra i zajsc w ciaze? Od kilku miesiecy ciagle sie zle czuje biore plastry, mam miesiaczke co miesiac, jednak czuje sie o dziwo niepewnie... myslice ze to realne? byc np w 3 miesiacu ciazy i miec krwawienia? ja wciaz biore antykoncepcje... oczywiscie musze isc po test i wtedy bede wiedziala na 100. ale moze komus w was sie zdarzylo takie cos??!

Gość gość
halo prosze pomozcie!!!

Gość gość
moja koleżanka zaszła podczas ich stosowania, niestety nie wiem co zrobiła źle. ja mimo wszystko jestem za prezerwatywami + stosunek w dni niepłodne.

Gość gość
wszystko ładnie pięknie, ale jak wyznaczyć dni płodne przy nieregularnych cyklach?

Gość Mia US
Nie lepiej kupić test za 10zł czy nawet mniej i sprawdzić zamiast zastanawiać się 3 mce? Jeśli bierzesz starannie plastry i w dodatku masz miesiączke to prawie niemożliwe żebyś była w ciąży. Dla mnie to raczej brzmi jakby plastry Tobie nie odpowiadały i organizm tak na nie reaguje. Ja Uzywałam Evre kilka lat. Mniej więcej o tej samej godzinie przyklejałam. Zdarzało mi się pić alkohol, nie patrzyłam na dni płodne czy nie i zaszłam w ciąże 2 mce ale PO odstawieniu plastrów. Każda antykoncepcja to 99% pewności pod warunkiem, ze przyjmujesz ją zgodnie z zaleceniami producenta, czy ginekologa :) Nie znam dziewczyny, która by rzetelnie traktowała antykoncepcje i zaszła w ciążę w trakcie jej brania :)