Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

P,choć pragne Ciebie tak zachłannie nie potrafię wierzyć w cud, bo tak łatwiej

Polecane posty

Gość gość

P,choć pragne Ciebie tak zachłannie nie potrafię wierzyć w cud, bo tak łatwiej

Gość gość
skoro idziesz na latwizne to🖐️ co to za piosenka bo nie chce mi sie szukac pin?

Gość gość
Gdybyśmy poznali się w innych okolicznościach, wcześniej :(

Gość gość
tak to jest PIN to nie jest łatwizna to jest życie, :( łatwiej jest nie ranić innych, cierpieć osobiście, ale nie ranić

Gość gość
Aneto?dlaczego cytujesz słowa mojej piosenki?w dodatku do jakiegoś P???.s

Gość gość
gdyby bacia miala wasy...ale ni mo :)

Gość gość
bylam pewna ze to pin niekochanie :) .Wczoraj zdarzyło się nam to niekochanie, słowa rozdarły nas tak, jak wodę kamień. Wiemy już, że sens naszych rozmów skończył się, było tak jak zwykle jest. Ref.:Samotne serca biją w nas, i choć pragniemy siebie tak, zachłannie,zachłannie. Zgubieni na rozstaju dróg, nie potrafimy wierzyć w cud, bo tak łatwiej,tak łatwiej. 2.Dzisiaj udało się nam, to nie spotkanie,znów udajemy ten stan, to kołysanie. Nie wierzę, że sens naszych rozmów skończył się,będzie tak, jak zwykle jest. Ref.:Samotne serca...(2x) Samotne serca biją w naas... zgubieni na rozstaju dróg... tak łatwiej...ooo samotne serca biją w nas i choć pragniemy siebie tak zachłannie, zachłannie. Zgubieni na rozstaju dróg nie potrafimy wierzyć w cud, bo tak łatwiej, tak łatwiej. Dzisiaj zdarzyło sie nam to niekochanie...

Gość gość
zycie to nieustannie walka o cos, o kogos i tak bez konca oszczedz sobie zalu za miloscia milosc to ....wymysl liczy sie tylko tu i teraz!!! ty i tylko ty przestan gnebic siebie i nas tym pisaniem :classic_cool: sorry ktos ci musi przywalic padlo na mnie :classic_cool:

Gość gość
to jest niekochanie , niekochanie przed światem, Tobą , moje niekochanie :( Zdarzyło się mi to niekochanie, Twoje zachowanie rozdarło mnie tak, jak wodę kamień. Wiem już, że sens naszych rozmów skończył się, było tak jak zwykle jest. Samotne serce bije we mnie, i choć pragnę Ciebie tak, zachłannie,zachłannie. nie potrafię wierzyć w cud, bo tak łatwiej. Od roku udało się nam, to nie spotkanie,nasze rozmowy skończyły się,będzie tak, jak zwykle jest. zdarzyło sie nam to niekochanie...

Gość gość
gość dziś zejdź z tego topiku od pewnego czasu na kafe pisze sie o analu, o gwałcie itp to jest jeden z normalniejszych tematów jak mas problem idź czytaj inne tematy zakładane przez patologie, gim g****o i innych zboczeńców

Gość gość
odpiertol sie ode mnie ok?dziś raz a porzadnie strzel baranka skoro cos do mnie masz :) psycholu

Gość gość
gość dziś to spiertalaj sz ma tła wc u z tego topiku to się odpiert olę ;p

Gość gość
gość dziś tak nie do je bie mam coś do takich p******w jak ty co sie wiecznie przyp*****laja do innych