Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Słyszeliscie obietnice Kopacz ?

Polecane posty

Gość gość

Czy ona myśli że naród jest tak głupi i wszystko kupi ?

Gość gość
Trzy razy kupił, to czemu nie ma kupić czwarty?

Gość gość
Tu na.forum jest nadworny tzwel po. Ma nick-Shatyn. Widzieliście?

Gość gość
No właśnie. Dwa razy już lykneli to lykną i trzeci raz. Frajernia tak ma. Tylko.tym.razem frajerów będzie mniej. Po przegra te wybory.

Gość gość
tragedia

Gość DariaZ
Wolę jej obietnice niż obietnice Pisu. Te to są całkowicie oderwane od rzeczywistości. Nie wiem czy Polacy są aż tak naiwni żeby w to uwierzyć. Mimo wszystko mój głos będzie należeć do Platformy bo mam już dość kościółkowego Państwa.

Gość gość
Wolę nie myśleć co byłoby jakby PiS wybory wygrał..cały naród na pielgrzymke do Częstochowy? Na kolanach? Nie- to nie dla mnie. Wolę europiejski poziom polityki czyli PO niż zaściankowe, rozmodlone towarzystwo. Zaślepione nienawiścią do wszystkich którzy myslą inaczej

Gość lucija
Łatwo sie krytykuje..nie rozumiem tego zaślepienia. PiS dla jednych a dla mnie PO jest dobrym wyborem. I nie mam zamiaru udawadniac że mam rację negując program wyborczy PiS-u. Dla mnie sa bardzo niewuiarygodni.

I to jest prawdziwe nieszczęście Polski. Są ludzie że wolą czyjeś obietnice od obietnic innych. Złe czyny rządzących nie są w ogóle rozliczane, no choćby w wyborach. o Wybory są ponoć demokratyczne, nie ma lepszego ustroju niż demokracja, ale już to że wybieramy z ludzi, którzy nie są nam oferowani w sposób demokratyczny, nikomu już nie przeszkadza. :D W wyborach demokratycznych ( to też nie do końca musi być prawdą) wybieramy ludzi, których ktoś wpisuje na listy. Czyli wybieramy z tego co ktoś nam podsunie... hmm... czyli nie mamy wyboru. To jest demokracja? :D Jeśli jest ktoś kto uważa że to jest demokracja... to ja mu nie powiem kim jest. Czemu? Bo może sam będę kiedyś listy układać.

Gość gość
ona działa jak tusk,najważniejsze wyrwać dla siebie dobrą posadkę :-) wszystkie chwyty dozwolone

Gość gość
A PO nie jest kościółkowa?