Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie warto byc dobra dla facetow juz teraz to wiem

Polecane posty

Gość gość

Oni dobre dziewczyny wykorzystuja, nawet jak sa ładne , nie wiem dlaczego tak robia, oni szanuja tylko te pewne siebie co im nie zalezy... kiedys taka bylam ze sie nimi bawilam i traktowalam mniej poważnie i wiecie co? lepiej na tym wychodzilam. Mimo tego ze wcale nie wygladalam lepiej niz teraz

Gość gość
Podpisuje sie pod tym. Taka prawda

Gość gość
mój facet kiedyś mnie olewał, jak chciałam gdzieś pójść, albo pojechać, nigdy nie miał czasu, a teraz, gdy mi już nie zależy, jak kiedyś, on zabiega i to od kilku lat - sam proponuje wycieczki i atrakcje :D ... już się nie muszę o nic prosić ... :D Ale to nie znaczy, że jestem straszna jędza, umiem sama pocałowac i przytulic i powiedziec coś miłego - robię to codziennie, ale on wie, że mam też swoje "tematy" i nie czekam na niego nigdy, jak chce to może isc ze mną, jak nie to nie, i zawsze idzie i mi nadskakuje. Nie dajcie odczuc facetowi, że jest dla Was ostatnią deską ratunku, jeżeli chcecie byc szczęśliwe, musicie byc niezależne, ale nie na zasadzie opryskliwości i wulgarności - facet musi czuc, że macie mnóstwo innych możliwości, a on jest tylko jedną z nich, musi byc w stanie ciągłej walki o Was. Z drugiej strony musicie mu dac powód do tej walki, musi byc przekonany, że jest o co walczyc. " Bycie dobrą" nie jest wystarczającym powodem , żeby facet chciał zabiegac ...

Gość gość
Jak WYBIERACIE jakiś debili i buraków to WASZ problem !

Gość gość
To prawda. A dobrym warto być, o ile ta dobroć nie jest w całości skierowana na tego jednego faceta, tak ogólnie dobrym warto być.

Gość gość
Trzeba być zołzą. Ja się już tak przejechałam na dobroci...

Gość gość
Zołzą..... ale z wyczuciem.;)

Gość gość
nie zołzą ale trzeba mieć do siebie szacunek a nie robić z siebie podnóżek dla buraka! DOBRY MĘŻCZYZNA nie będzie chciał zołzy!

Gość gość
burak też bywa dobrym mężczyzną a dobry mężczyzna burakiem

Gość gość
Nie każdy jest desperatem żeby być tylko dlatego ze jesteś dobra. Dobrych jest pełno i oferują jeszcze więcej.

Gość gość
10.04 bardzo trafnie!.A ja dodam z biblii.."Nie sypcie pereł przed wieprze"..

Gość gość
Do autorki Pamiętaj że nie to dobre co dobre tylko to na co akurat mamy smaka

Gość gość
Bzdura dobre jest to co dobre przed Bogiem..złe to co szatanowi..Uczynki sie liczą i dobre serce.

Gość gość
Już ty gość imienia Pana Boga swego na daremno nie używaj. Przykazania wiary się kłaniają.

Gość gość
Oni dobre dziewczyny wykorzystuja, nawet jak sa ładne , nie wiem dlaczego tak robia, oni szanuja tylko te pewne siebie co im nie zalezy... kiedys taka bylam ze sie nimi bawilam i traktowalam mniej poważnie i wiecie co? lepiej na tym wychodzilam. Mimo tego ze wcale nie wygladalam lepiej niz teraz :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość gość
Nie należy wzywać imienia Pana Boga swego na daremno a nie używać.!Widać ze nie znasz katechizmu ani troche.

Gość gość
My wiemy jak postępować z tymi dobrymi i z tymi złymi. W obu przypadkach kończy się na ostrym bzykaniu. A w tym wszystkie jesteście podobne.

Gość gość
Naiwne i desperatki pozwalają się wykorzystywać a buraki i debile wykorzystują.... I to by było na tyle.🖐️

Gość gość
zobaczcie sobie jednak ten temat: f.kafeteria.pl/temat/f1/dlaczego-wystepuja-takie-kobiety-p_6334717 D:-)

Gość gość
10.35 wiecie tyle ile zjecie a najczęściej chodzicie głodni i dobrze wam tak :P

Gość gość
Zawsze jest taka, która lubi dobrze nakarmić za ciebie.

Gość gość
Błąd wyszedł:D

Gość gość
Faceci tak mają, lubią zdobywac. Zawsze najbardziej mi nadskakiwali faceci których olewałam, a Ci, na których mi zależało, albo mieli mnie gdzieś, albo wykorzystywali... Miłość to w ogóle wyniszczające uczucie... człowiek nie wie co robi, jest w jakimś amoku. Chyba, że trafisz na tę wyjątkową osobę, swoją tzw. "drugą połówkę". Ale to się zdarza bardzo rzadko. Większość moich znajomych jest po rozwodach albo rozpadzie "poważnych"związków, kolejna duża część męczy się w nieudanych związkach, bo dzieci, bo kredyty itp. Mało jest naprawdę szczęśliwych związkow.

Gość gość
Czyli wychodzi na to że ani kobieta nie może być dobra dla faceta a facet nie może byc dobry dla kobiet tylko musi być chamem. Czyli wszyscy ludzie nie mogą być dobrzy dla siebie i wtedy będą szczęśliwi

Gość gość
10.39 Jest taka mówisz? Może i dobrze, że takie są, dobre dla wszystkich jak leci, mało wybredne :P

Gość gość
No popatrz, a moja dziewczyna jest dla mnie dobra, miła, zrobiłaby dla mnie wszystko i właśnie dlatego ją kocham ponad życie i nie chce żadnej innej :)

Gość gość
Tylko za to ją kochasz? Czy może również za to, że nie jest tak samo dobra dla wielu innych? Z tym, że "zrobi dla ciebie wszystko" to trochę przesadza ale może jej się trochę rozwidni w tej zakochanej łepetynie jak trochę emocje opadną.

warto być dobrą dla swojego, dobrego faceta :) a resztę traktować po prostu tak, jak na to zasługują, czyli jak wszystkich ludzi - dobrych dobrze, złych - źle ;)