Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy podrywać ładne

Czy ładne kobiety robią kupe i puszczają bąki?

Polecane posty

Gość czy podrywać ładne

...bo kumpel siostry mojej najstarszej kuzynki mówił że jego matki wujek mówił że babcia siostry twierdziła że nie robią kupy ani bąków. Czy to tylko teoria?

Gość rybak z rybką
ładne nic nie robią, tylko wydają nieswoją kase

Gość gość
A u naszej Mańki sa cycki jak dzbanki p*****lnica jak donica a w d***e organki

Gość gość
Przyszedł chłop do sklepu i pyta są zęby do bron?? nie ma sa całe brony, są lemiesze do pługa nie ma sa całe pługi odpowiada ekspediętka chłop wyszedł sprzedawczyni krzyczy gospodarzu może macie jaja ??? mam odpowiada chłop ale razem z hujem

Gość gość
nie one powstrzymują się żeby kretyn mógł je podziwiać a jeśli wymknie im się niepostrzeżenie niewinny bąk to pachnie jak bukiet fiołków,a teraz podmyj się w zimnej wodzie to nie będą prześladowały cię niedorzeczne pytania 5 latek?

Gość gość
spotyka sie dwóch kumpli i jeden pyta drugiego słuchaj mówi gdzie moge kupić motorek?? no ale jaki skuter czy jakiś lepszya tamten odpowiada nie zwykły motorek co mi zwali konia i wytrzepie worek

Gość gość
Ładna kobieta to jak p*****lnie bąka to aż zabrzdąka

Gość gość
Nie robią.

Gość gość
Tak nie robią walą jak z karabinu maszynowego miałem kiedyś dziewczynę ze zawsze pierdziała w tańcu wyglądało to tak jakby bnie tańczyła tylko jeździła motorem dosłownie warczała

Gość gość
Tańczył hrabia z hrabiną no i ona nagle p*****lnie bąka popatrzyła na hrabiego i mówi wolałabym żeby się to nie rozeszło a on jej odpowiada lepiej niech sie rozejdzie bo nos mi wykręca

Gość gość
W Polsce to taka moda że jak ktoś sied******ibelku to pisze na drzwiach będąc w wojsku kibelki były jeszcze tureckie no i po malowaniu ktoś napisał tu się produkuje masło i ser dla towarzyszy z ZSRR .Drugi brzmiał ,, tu się składa leguminę masło ,jaja, ser , słoninę w to sie wkłada wszelka praca która w g****o się obraca, a efekt był taki że szef kompani pościągał drzwi i wszyscy na siebie patrzyli

Gość gość
Tak że nie patrzcie czy piękna czy marna dupa warczy jednakowo jak stare żarna lub w myśl zasady srała babcia srała w garnek lutowany dupa jej warczała jak stare organy , srała babcia srał trawy się trzymała trawa się wysmukła babcia w g****o plukła