Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przyszła teściowa ma konika na punkcie zdrady i ciągle tylko o tym mowi,zachęca?

Polecane posty

Gość gość

mnie to razi bo mówi przy synu że ten tamtą zdradził, a tamta tego zdradziła. w tv leci serial gdzie się zdradzają to jej się zaraz oczy świecą i mówi, ale super serial o zdradach, lubię takie. do tego innej swojej świeżo upieczonej synowej powiedziała żeby nie była taka skupiona na mężu bo on sobie może do innej kiedyś odejść. po co te teksty?> Po co, po jaką cholerę nas drażni? na każdym spotkaniu gada tylko o roochaniu i zdradach, jaki to jest przykłąd dla syna>???? jakie to jest psucie humoru mniue? kazdy qwie jakie są teraz czasy ale matka powinna chyba syna kierować na włąściwe tory a nie mu gadać o jednym cały czas, bo co, bo fajnie by było jakby on też był taki jak wielu??? odczytuję to jako złośliwość przeciwko mnie. założe się że mamunia, ktora mieszka sama i jest po rozwodzie, wiele by dała by taki scenariusz się spełnił i synuś właśnie zdradził i wrócić do mamusi pod spódnicę. ale raczej sie to jej nie uda. OgraniczyłAM kontakty. wypowiedzcie się. syn jej nie reaguje na takie teksty, czasem palnie od niechcenia "przestać gadać te bzdury", a czasem po prostu pali tzw cegłę, czerwieni się i widać że mu wstyd za matkę. ale krzyknie do niej dopiero wtedy jak zaczyna się czepiać mnie. na szczescie nie czepiła się mnie chamsko osobiście i wyraźnie zbyt wiele razy. Aler jej zawoalowane uwgi o zdradzie to chamstwo wg mnie/.

Gość gość
stara widać że jest złośliwa. co za babsztyl, nie dziwie sie ze po rozwodzie. kto by z takim czyms wytrzymal... i mówisz że i tobie tak mówi i synowej. ty napisałas 'przyszla tesciowa' wydaje mi sie ze mamuśka stara sie zniechecic ciebie do tej rodziny i po cichu moze liczy ze sie zniechecisz i ona zostanie niedoszłą teściową. a synus wroci. poy*****a baba slusznie ze kontakty urywasz

Gość gość
teraz ci ludzie nie odpowiedzo bo jedzo schabowe :D

Gość gość
moze sama została zdradzona i jej sie we łbie przewróciło. olej stare próchno

Gość gość
Prowo..byl juz taki temat...pewnie zakladany przez te sama osobe...pisany zupelnie podobnie.Dziunia wymysl,cos innego.Brakuje ci pomyslow?