Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona024

Problem Z chłopakiem

Polecane posty

Gość Ona024

Witam mam pewien problem jestem z facetem z którym jest mi idealnie jest czuły opiekuńczy po prostu ideał wszystko jest pięknie lecz mam problem jakiś zboczeniec wysłał mi zdjęcie swojego penisa zdarzyło się to podczas szukania pracy i tam znalazł mój numer zobaczyłam go i był naprawdę duży mój chłopak który powtórzę jest naprawdę świetny nie jest zbyt obdarowany wiem że to może wydawać się głupie ale myślę o tym wielkim penisie nie chce ranić swojego faceta bo na moje oko ma jakieś 16-17 cm wydaje mi się że to dużo ale tamte myśli wciąż mnie nękają

Gość Ona024
To nie jest żart chciałabym odpowiedzi normalnych osób czy to jest naturalne że teraz ciągle o tym myslę?

Gość gość
Nie. Jestes psychiczna. Mnie obce penisy obrzydzaja

Gość gość
Nic w tym dziwnego ze podniecaja cie duze penisy.

Gość Ona024
No tak ale penis mojego chłopaka wydaje się teraz malutki i nasz seks stał się taki słaby mimo że on jest dobry w łóżku ma 15-16 cm coś takiego czy to jest mało? nigdy o tym nie myślałam wcześniej póki nie zobaczyłam tamtego

Gość ogolony h
No i co masz zamiar zrobic?

Gość Ona024
Sama nie wiem

Gość ogolony h
Przeciez 15-16cm to przyzwoita dlugosc. Pozatym grubosc jesz istotna.

Gość gość
A skąd wiesz że penis ze zdjęcia jest duży? Zdjęcia często nie odzwierciedlają rzeczywistości, tu bardziej działa wyobraźnia.

Gość gość
To żaden problem, twój chłopak pewnie też marzy o ładniejszych kobietach z fajniejszymi cyckami i tyłkiem.

Gość Ona024
Jego penis jest gruby i zawszę mi się to podobało po prostu tamten był większy i dziwnie się czuje że o tym myśle

Gość ogolony h
I co, masz ochote na takiego penisa?

Gość Ona024
Nie bo bardzo kocham mojego chłopaka a gość wysyłający przypadkowym kobietą zdjęcia zapewne jest nikim w życiu prywatnym wiec nie po prostu liczyłam na jakies opinie kobiet

Gość gość
Próżność i chciwość ludzka nakazuje pożądać tego czego nie mamy, więc każdy marzy o czymś niby lepszym... samochód, dom, wakacje, partner, partnerka, penis, piersi, tyłek... to normalne o ile nie stanie się to obsesją.