Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w jakim wieku kobieta staje się powoli niewidoczna?

Polecane posty

Gość gość
To, że faceci uważają się za niewiadomo kogo i mają wymagania nie z tej ziemi to prawda. Prawda jest też jednak taka, że kobiety też wyzej noszą tyłek niż powinny. Nieatrakcyjne uważają się za super laski, bezguścia uważają się za znawczynie mody, otyłe się usprawiedliwiają bo kochanego ciała i szukają amantów. Np u dziewczyn jest tak, że żyją w przeświadczeniu o własnej doskonałości bo nikt nie mówi im prawy. Koleżanki tylko w tym utwierdzają choćby w komentarzach na fejsbukach typu "świetnie wygląda" w sytuacji gdy jest po prostu brzydka, a jak facet prawdę powie to grupa koleżanek najchętniej by go wykastrowała. Prawda jest taka, że faceci mają wybujałe ego, ale kobiety nie są lepsze. Porażka na równi i tyle. Np po 30-tce częsciej można spotkać fajnego zadbanego faceta z umięsnionym ciałem, niż np wysportowaną kobietę.

Gość gość
tell me where.Ja akurat trenowałam długo , i faktycznie tych facetów tam było 90% ale głownie do 30.Koło 30 był jeden. Mam akurat na tyle komfortową sytuację ,że większość facetów , których znam , faktycznie coś sobą reprezentuje. A te biedne robole, które procentowo stanowią 60 -70 % populacji męskiej nawet nie maja świadomości jak bardzo odstają od tych normalnych.Ignorancja i głupota to w ich przypadku błogosławieństwo.Prawda by ich zabiła.

Gość gościówa11
Jeżeli każda po 30 według mędrków z kafeterii rozpada się i gnije to skąd popularność w p****lach milfów? Które oglądają małolaty?

Gość gość
Niemiec-staruszek wziął mamuśke do masowania prostaty. Jesteś dumna z mamusi? Też chcesz pomasować starcowi prostatę?

Gość gość
W jakim wieku kobieta staje się niewidoczna? 😍 w każdym wszystko zależy od "oczu" mężczyzny :) ostrości jego wzroku ;)

Gość gość
I doszliśmy do konkluzji: kobieta bez mężczyzny NIE ISTNIEJE. Niech to będzie starzec, pijak albo przygłup. Ale niech BĘDZIEEEE :D

Gość gość
w każdym jeśli o siebie nie dba.

Gość gość
Nie pomoże puder-róż, kiedy dopa stara już :D

Gość gość
haha, na ogólnym młodzieńcy tacy mocni w ryju i kozaczą, na Ero wystarczy, że nawet jakiś troll napisze, że chce się bzyknąć z młodszym a napaleńcy już maile podają :D

Gość gość
Ja najbardziej kocham kobiety które lubią seks analny. Ciasna pupa to esensja duszy kobiety.

Gość gość
to twoja dusza yebie kałem enjoy

Gość gość
Ja najbardziej kocham kobiety które lubią seks analny. Ciasna pupa to esensja d**y kobiety. dla mnie cały świat jest dupa , a ja jak mały zagubiony kawałek kału w nim dryfuję w poszukiwaniu wyjścia.

Gość gość
Ja najbardziej kocham kobiety które lubią seks analny. Ciasna pupa to esensja duszy kobiety. Mężczyzn też kocham i ich ciasne owłosione dupki.🖐️

Gość gość
20+ im bardziej plus tym bardziej niewidoczna lol i dobrze ja mam dosc tych durnych zaczepek (o dziwo w wielu przypadkach chamowatych starców!). wole byc dojrzalsza atrakcyjna kobieta, ale moc spokojnie sie przemieszczac, nie byc atakowana przez idiotow, do tego lepiej byc powaznie traktowanym

Gość gość
30-stka 30-stce nierówna... Są takie co w tym wieku wyglądają całkiem nieźle, a są też takie co juz sie postarzały w tym wieku. Można w wieku 30 lat wyglądać i na 25 i na 35 lat

Gość gość
Młodość kobiety kończy się w 22 roku życia. A potem to sobie może wyglądać... zza krzaka na ptaka :D

Gość gość
Jak koliber mały niech nie pretenduje do miana pały

Gość gość
Śmiesza mnie wypowiedzi panow apropos mlodosci kobiet. z tego co mozna zaobserowac w "realu" to oni szybciej tracą świeżość, co za tym idzie zainteresowanie licealistek także ;)

Gość gość
Licealistki nawet na takie coś nie spluną, to są marzenia nieudaczników

Gość gość
ja to nie wiem wy tak na poważnie z tym wiekiem 20+ 22 ? :) Ja mam 32 lata i mi się życie dopiero rozkręciło, jestem samodzielna, wiem czego chcę, nie cierpię na brak uwagi ze strony mężczyzn, ale interesuje mnie tylko jeden mężczyzna z którym mam nieziemsko w łózku bo UWAGA Kobiety dosyć odkrywają to co im sprawia prawdziwą przyjemność w seksie. Pierwszy orgazm przeżyłam w wieku 24 lat i to sama ze sobą. A moje życie seksualne z mężczyzną nabrało sensu i rozkręciło się w wieku 28 lat. Więc nie opowiadajcie mi że jestem jakimś gnijącym już tworem, że zanikam, i staję się niewidoczna bo ja dopiero zaczęłam żyć i czerpać z życia to co najlepsze:) A wyglądam na 20 lat :P I możecie mi nie wierzyć nie wnikam, wiem jak jest, mam lustro i nikt mi nie chce wierzyć że mam 32 lata:)

Gość gość
Ja przeżyłam pierwszy orgazm w wieku 4 lat, choc moze wcześniej tylko nie pamięam :D nie dziwota ze szybciej sie starzeje ;) ale z przekazem zgadzam sie, choc prawda tez jest ze kazdy wiek ma swoje prawa.

Gość gość
Moim zdaniem po 30tce kobieta staje sie niewidoczna ale to raczej zależy od typu urody,trybu życia,stylu ubierania itp.

Gość gość
Ja najbardziej kocham kobiety które lubią seks analny. Ciasna pupa to esensja duszy kobiety. Dlatego 80latki też mogą być dla mnie atrakcyjne i mlode z ciasną pupą!

Gość gość
Ale fakt jest taki że co by kobieta nie robiła ze sobą to po przekroczeniu magicznej 30 tki czas szybciej ją posuwa niż po 20tce.