Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak sciac dluzsze i cienkie wlosy? POMOZCIE

Polecane posty

Gość gość

Otoz moje wlosy -siegaja mi mniej wiecej do piersi -sa cienkie, ale nie sa rzadkie, jest ich troche, jednak sa przyklapniete przy glowie Zapuszczam je. ale chcialabym cos zrobic z tym przyklapem, tylko nie wiem co.. wyczytalam ze stopniowane wlosy przy glowie powoduja, ze wlosy wygladaja lepiej. Stopniowane w sensie po prostu wlosy sciete schodkowo (NIE CIENIOWANE - chyba mam za cienkie wlosy do cieniowania). Co o tym myslicie?

Gość gość
Cieniowanie w żadnym razie, masz rację. Tez mam takie i przez lata przeszłam wszelkie mozliwe fryzury, włącznie z bardzo krótkimi. Niestety z wiekiem cienkie włosy stają sie coraz cieńsze. Dłuższej fryzury juz nie zapuszczę. Teraz nosze boba i chyba w końcu trafiłam. Dobre obcięcie to podstawa.

Gość gość
Ja mialam boba 2 lata temu i mi zle w takich wlosach... musze miec dluzsze, dlatego zapuszczam i wlosy pielegnuje jak szalona :)

Gość gość
stopniowanie to sie sprawdza ale chyba tylko na cienkich kreconych lub falowanych. proste wystopniowane wygladaja raczej dziwnie

Gość gość
zapytaj babci co sie robi z przyklapnietymi cienkimi wlosami....na bank uslyszysz tapiruj i lakieruj...ja tez innej rady nie mam;)

Gość gość
Ja też mam dużo włosów ale cienkich . Mam długie do pasa wycieniowane , pazurki przy twarzy i grzywkę . Fajnie się unoszą u nasady i wyglądają super .

Gość gość
No moje wlosy nie sa idealnie proste, potrafia sie lekko krecic, zalezy jak wystylizuj .. takie fale :) czesto robie warkocze wiec drutami nie sa

Gość gość
Stopniowanie, a stopniowanie. Jeden fryzjer to spieprzy, a drugi wyczaruje cuda.

Gość gość
Dajcie jakies foto wystopniowanych bo nie wiem o czym mowicie :P

Gość gość
Trudnp cos poradZic