Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego żaden facet nie chce zadawać się z 15 latką?

Polecane posty

Gość gość

Co ja poradze, że podobaja mi się tylko faceci 5-10 lat starsi? :-(

Gość gość
ja mam 26 i 15 sa wg mnie idealne :D

Gość gość
Bo to nielegalne. Do nauki.

Gość gość
15 sa juz legalne idioci uczcie sie dalej polskiego prawa z amerykanskich filmow

Gość Andrzej 55 lat
Coś ty , ją mogę nawet z młodszą :)

Gość gość
Zaciążysz i tyle będzie z Twojej młodości.

Gość gość
20latek to jeszcze nie facet

Gość gość
Jutro szkoła idz spać

Gość gość
bo musiałby być kryptopedofilem

Gość
hehe pamiętam te głupie czasy kiedy mając 14-15 lat i byłam zakochana na zabój w 27 latku( koledze starszej siostry, sąsiedzie :D). Myśle że kiedyś też będziesz wspominać to za śmiechem bo żaden normalny 20 paro letni facet nie będzie spotykał się z 15 latką. :) I na nic były moje strojenia i częste przebywanie w miejscach gdzie on bywa.:P Jedyne co osiągnęłam to to że mówił mi cześć i czasem krótko rozmawialiśmy. ;) Zresztą na zdrowy rozum nie moglibyśmy być razem bo ja mając 14 lat nie myślałam o seksie i moje "uczucia" do niego były bardzo czyste. Nie myślałam o nim w kontekście seksualnym zresztą jak i o innych facetach.:) Ale ja byłam dziwna bo jeśli chodzi o te sprawy to najpierw pociągały mnie dziewczyny, a konkretnie jedna.;)

Gość gość
pfff 26 lat mam i 15 latka jest idealna nie uzywana wesola nie to co p***y po 20paroletnie zuzyte zr****ne czesto juz coraz bardziej niedbajace o siebie a te ktore za nastoletnuch lat imprezowaly maja juz twarze zniszcone alkoholem i papierosami :D do tego maja wymagania jaby byly ksiezniczkami i pretensje do calego swiata ze nikt ich ksiazestwa nie uznaje :D taki "towar" to tylko dla facetow wierzacych w jaks mityczna "dojrzalosc kobiet"

Gość gość
gość dziś Są zużyte i zgorzkniałe, bo jak były 15 latkami to były wykorzystywane przez takich zboków jak ty :P

Gość gość
am ci ja znajoma moja rowisniczke byla przesliczna 16latka pamietam jak jechalem sbie na recznym po skzole (chodzilem z nia do klasy) sliczna blondzia... a teraz? wazy chyba dwa razy tyle co ja i jojczy ze narzeczony ja zostawil :D

Myśle że kiedyś też będziesz wspominać to za śmiechem bo żaden normalny 20 paro letni facet nie będzie spotykał się z 15 latką. x Dokładnie, chyba że to jak ktoś wyżej napisał kryptopedofil. Znałam takiego zioma, nikt nie mówił o nim inaczej niż znowu lezie ten Mike Jackson, ewakuacja od typa:D

Gość gość
a kogo obchdzi twoje patologiczne towarzystwo mikro ci/po :D

Gość leszek71
Każdy zdrowy facet chciałby zadawać się z 15latką, bo młodość obok urody to dla mężczyzny największy afrodyzjak. Niestety starsze kobiety piętnują nas za to, bo są najzwyczajniej w świecie zazdrosne.

Gość gość
zdrowi faceci nie siedza na kafe i nie wypisują pierdół tak jak ty i tobie podobni, lesiu, zwłaszcza zdrowi na umyśle

Gość gość
leszek71 dziś Zazdrosne? Jak jakiś stary dziad posuwałby twoją córkę to pewnie pękałbyś z dumy? Rodzice chcą chronić swoje córki przed zbokami jak ty :P

Mam 17 i dla mnie facet chwalący się takimi poglądami jest zwyczajnie odrzucający:O facet w wieku 25 lat ma dziewczyny 19 do np. 27, to też jest taka sama młodość a jeżeli ktoś tylko 15 to pedofil jak w mordę strzelił, nawet jeżeli to ukrywa.

Gość gość
Każdy ojciec powinien mieć prawo wykastrowania takiego zboka - niedorozwoja emocjonalnego.

Gość leszek71
Pociąg do dojrzałej seksualnie dziewczyny jest zboczeniem? Prawie każda 15latka miesiączkuje i bez trudu może zajść w ciążę. Sorry, ale to wy próbujecie zaklinać rzeczywistość nie ja.

Moi koledzy wyjaśnili by ci Leszku czy to jest normalne:p wzięliby cię na buty i zobaczyłbyś jak patrzą na to normalni ludzie, jak było z tamtym Jacksonem. Teraz żyjesz w swoim pedo świecie to ni rozumisz:P

Gość gość
leszek71 dziś Ale jest niedojrzała emocjonalnie stary zboku.

Gość leszek71
Najpierw dowiedz się co to jest pedofilia, a dopiero potem otwieraj jadaczkę. :)

Gość leszek71
Każdy facet (zdrowy, nie impotent i bez zaburzonej orientacji seksualnej) który twierdzi, że nic nie czuje na widok atrakcyjnej nastolatki (+15) po prostu kłamie. Ja przynajmniej nie jestem hipokrytą, a wy oszukujcie się dalej.

Gość gość
a ty lilla98 nie udawaj dziewczyny proszę cię, wystarczy przejrzeć kilka postów, by zobaczyć że to konto prowadzi jakiś znudzony facecik, pewnie gimbus