Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego żaden facet nie chce zadawać się z 15 latką?

Polecane posty

Gość gość
leszek71 dziś Czucie a działanie i wykorzystywanie naiwniej nastolatki, to 2 różne rzeczy.

Nie udaję nikogo, co nie możesz uwierzyć, że dla takich dziewczyn jak ja był byś pedofilem Leszku?:p No byłbyś, był byś:D

Gość leszek71
"Czucie a działanie i wykorzystywanie naiwniej nastolatki, to 2 różne rzeczy. " a czy ja gdzieś napisałem, że obracam 15latki?

Gość leszek71
"Nie udaję nikogo, co nie możesz uwierzyć, że dla takich dziewczyn jak ja był byś pedofilem Leszku?jezyk.gif No byłbyś, był byśsmiech.gif" Dla ciebie mogę być nawet marsjaninem. To bez znaczenia.

Gość gość
lilla98 spadaj gimbusie do ksiazek, jutro kartkowka z matematyki a ty znow nic nie umiesz

Gość gość31
ja bym chętnie zaopiekowal się 15 latka pomimo że mam 31 lat. Nie zrobię tego bo mam żonę.

Gość gość
gość31 dziś Chyba "zaopiekował" Ale wy jesteście zboczeni :O

Gość gość31
zaopiekowal bo piszę z tableta i słownik tak wstawia.dla starej baby nie będę kaligrafowal.Zbokiem nie jestem bo interesują mnie młode, plodne kobiety.to chyba normalne, niezależnie od wieku mojego.jak będę miał 50 lat to kto wie, może przerzuce się na staruszki.

Gość gość
Ale ludzie po co to nerwy w moim topiku? Czyli akurat tacy w przedziale 20-25 lat nie chcą, tylko 30+, ale to już dziadki jesteście dla mnie ;-)

mi się od 13 roku życia do dziś podobają starsi po prostu niektóre kobiety tak mają nawet od najmłodszych lat nie czytałam tematu, ale pewnie tu na nią naskoczyłyście bez sensu.

Gość gość
gość31 dziś Nie zrozumiałeś co oznaczał cudzysłów bystrzaku i jestem młodsza od ciebie :P Super "mężczyzno" z babskiego forum.

Gość gość
25latka plus 50latek to zapewne też pedofilia. 🖐️ Mamy nową definicję pedofilii: "Pedofilia to duża różnica wieku między partnerami."

Gość leszek71
"Zbokiem nie jestem bo interesują mnie młode, plodne kobiety.to chyba normalne" Ciebie to chyba żona powinna interesować. :P

Gość gość31
nie takie z nas dziadki.galerianki ciągle coś chcą.

Gość gość
czego wy oczekujecie od 17latki? :D

Gość gość31
moja żona ma 27 lat i jest niezła, do tego można z nią pogadać o czymś innym niż to czy mama ją puści z domu bo ma jedynkę z mamy. 15 latka tylko do łóżka się nadaje.

Gość gość
gość31 dziś Zamilcz już, bo robisz wstyd własnej płci :O

Gość gość
Gość31, dokładnie zamknij ten ryj już :o

Gość gość
Lilla98 to blachara z mikro ci/pą :D :D

Gość gość
chyba z mikrok*****m :D

Gość gość
Trynkiewicza lecacego na dzieci zabolala prawda od Lilli, ze dla niej bylby pedofilem. Spokojnie Trynek, nie denerwuj sie, wiemy ze sam byles niedoru/chany przez dziadka w dziecinstwie a ojciec ci wlazil do wanny, ale mozesz sie leczyc:)

Gość Ej11
Dnia 14.09.2015 o 00:34, Gość leszek71 napisał:

Każdy zdrowy facet chciałby zadawać się z 15latką, bo młodość obok urody to dla mężczyzny największy afrodyzjak. Niestety starsze kobiety piętnują nas za to, bo są najzwyczajniej w świecie zazdrosne.

A czemu 15 latka jest odznacznikiem tego afrodyzjaku? Młodziutka to równie dobrze 18,19,20,21,22,23,24 i 25 latka jest więc? Nie każdy by chciał, uwierz, może 80 proc ale są wyjątki. 

Gość zeta

15-20 lat to idealny wiek dla kobiety. Jestem facetem 35 lat i wiadomo,że na takie nie mam już szans, ale opinię napisać mogę.

Gość wolny

Jeśli teraz masz 19 lat to miałabyś u mnie szanse:classic_smile:Jestem dojrzałym 26-latkiem:classic_wink: