Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie chce byc kobieta czuje się facetem

Polecane posty

Gość gość

Jak zyc?

Gość gość
Od kiedy tak masz ? Ja jak bylam dzieckiem to chciałam byc chłopakiem wstydziłam sie ze mi rosną piersi nie chciałam nosić sukienki, i włosy miałam krótkie i bawiłam sie autami i tylko z chłopakami; ) ale jakos mi przeszło jestem kobietą i się nią czuję

Gość gość
Mam tak od dziecka. Nie przechodzi mam 22 lat myślę o sobie jako 'on' a nie 'ona'. Czuje się dziwnie i upokarzajaco mowiac o sobie w żeńskiej formie. Nie chce by mnie traktowano jak babochlopa ale to niezalezne ode mnie. Czuje się nie soba będąc kobieta.

Gość gość
Ja jestem ladna/y i mi to wcale nie pomaga.. zero makijażu itd. Brzydze się tym.. to nie dla mnie. Taki mam mózg i co mam zrobić? Nawet nikt nie wie jakie to ciężkie.

Gość gość
A ja jestem kosmita i musze zyć na ziemi bo bracia kosmici niechcą mnie zabrać do gwiazd:-(

Gość gość
Straszne..

Gość gość
Każdy myśli zmiana plci to zachcianka i zboczenie. Tymczasem prawda jest inna to jest dramat ludzki i cierpienie każdego dnia. Próby samobójcze etc. Tego nie zrozumie nikt kto tak nie ma.

Gość gość
To jakies choremasz pipe a chcesz miec jaja:-) ja chce byc bogaty a mam nasrane w pularysie:-P

Gość gość
Nawet nie chodxi o to co miedzy nogami ale o to jak postrzegaja Cię ludzie itd.. jak wypowiadają Twoje imię.. to jest identyczne odczucie jakby do Ciebie po złości ktoś mówił Kasia np.. nie w****il bys się? Plec mózgu jest zaprogramowana przeciwnie do ciała. Dla Ciebie to chore bo tego nie znasz a dla mnie chore jest akceptowac swoja plec bo tego nie znam.

Gość gość
Tylko jedna osoba o mnie wiedziala sama się domyslila po zachowaniu wygladzie itd.. i to było swietne uczucie czuć się soba i akceptowanym przez kogoś kto postrzegal Cie tak jak Ty siebie.