Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Witam!;) Mam do Was sprawę. Muszę o tym komuś powiedzieć, bo inaczej zwariuję. Boję się,że mogę być w ciąży. Ostatnio kochałam się z moim chłopakiem ok. 2 tygodnie temu. Zawsze z zabezpieczeniem. Nigdy się nie zdarzyło, żeby pękła, zsunęła się czy tym podobne. zawsze kończy poza mną. Od jakiś 3. Miesięcy (odkąd byłam w szpitalu) okres mam zawsze wcześniej niż oblicza kalendarzyk. Teraz nie mam wcześniej. Planowo jest pojutrze, ale zawsze był wcześniej i się denerwuję. Od ponad tygodnia bolą mnie piersi -mocniej niż zwykle,ale jakiegoś mocniejszego ożyłkowania nie ma. Dodatkowo częściej chodzę do łazienki, ale myślę, że to przez chore nerki (musze pić 3 litry płynów dziennie). Czy jest szansa, że jestem w ciąży?

Gość gość
a czemu nie zrobilas testu lub nie poszłas na bete? mamy ci tarota postawic z gotowa odpowiedzia?

Gość gość
Raczej pytam, czy te objawy mogą być objawami ciąży. Bez krytyki, tylko pytam. Chciałam się zapytać, a jeśli okres zacznie się spóźniac -zrobić test.

Gość gość
moga ale nie musza

Gość gość
Przecież masz okres to co sobie sama stwarzasz problemy..

Gość gość
No właśnie nie mam. Planowo jest za 2 dni, ale -jak wspomniałam - od bodajże 3 m-cy dostawałam wcześniej niż oblicza to kalendarzyk. Także zaczelam się niepokoić, skoro zawsze był szybciej.

Gość gość
3 miesiące to nie jest jeszcze reguła. Czekaj i tyle.

Gość gość
Jak się bzykałas to zaciążyłaś.Nie ma przyjemności bez skutku o tym wie gimnazjalistka

Gość gość
To w tym miesiącu dostaniesz pewnie planowo :o ja już nie mogę czytać takich kretynek, skąd się to bierze? Podstawowej wiedzy o człowieku, o własnym ciele nie mają, a za roochanie się biorą:o ile masz lat, 15?

Gość gość
Nie rozumiem, skąd hejt z waszej strony. Martwie się o swoje ciało, ponieważ jestem chorowita i dość często bywam w szpitalu. Po tych wizytach chudnę i tyję na przemian, stad zmiana cyklu. Martwię się tym i szukam porady, nie sądzilam, że spotkam się z tak nieprzyjemnym odezwem. Jesli was zdenerwowalo moje pytanie -przepraszam. W odpowiedzi do którejś z was -mam prawie 19, nie 15 lat.

Gość gość
Zrób po prostu test to sie uspokoisz. :)

Gość gość
No to martwisz się o swoje ciało czy o ciążę?:o Bo pytanie nie brzmiało "czy jestem chora":o Twoje pytanie było kolejnym z cyklu "całowałam się z chłopakiem czy mogę być w ciąży?" Przeczytaj cały swój post jeszcze raz. Albo dwa. Albo i pięć razy. Jak nie zauważysz swojej głupoty to nie ma dla ciebie ratunku.

Gość gość
Nie, to nie jest pytanie czy jestem chora. Ale ze względu na choroby, czasem mój cykl wariuje i się denerwuje ciąża

Gość gość
Niestety ale nikt ci tego tutaj nie powie. Skoro sama bierzesz pod uwagę ewentualność ciąży to widocznie coś może być. Rozchwiania cyklu się zawsze mogą zdarzyć, więc albo zrób test albo czekaj.