Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Matka zazdrosna o tesciowa

Polecane posty

Gość gość

nie poznaje swojej matki, fakt nigdy nie byla ok wrecz bywala swinia, ale od kiedy wyszlam za maz to zrobila sie strasznie zazdrosna o moja tesciowa, z ktora zyje o niebo lepiej niz wlasna matka, moja tesciowa nigdy nie plotkuje, zawsze jest w dobrym humorze, natomiast moja matka przeciwienstwo jej calkowite, moja babcia a tesciowa mojej matki byla wredna baba, wiec mysle ze moja matka powinna sie cieszyc ze jej corka czyli ja ma tesciowa naprawde zyczliwa, a jest na odwrot, kiedys powiedzialam ze bardzo lubie tesciowa a moja matka zaczela na mnie krzyczec, obrazila sie, dzien po weselu moim obgadala moja tesciowa, wlascicwie to nie miala co na nia powiedziec bo jej nie znala wiec powiedziala tylko: ja jej sie przyjrzalam, to jest taka....a ja mowie: jaka? o czym ty mowisz, a ona dalej swoje, boze przeciez matki powinny sie cieszyc jak dzieci maja fajnych tesciow, ja mieszkam z mezem za granica I widyjemy naszych rodzicow dosyc rzadko, wiec ona nie ma za co sie obrazac ze np czesciej odwiedzam tesciow....wogole moja matka od dnia slubu zrobila sie zupelnie inna, jest chamska, zlosliwa w stosunku do mnie, non stop mi docina...I nadal jak chce mi dociac to mowi: jakas chora jestes, psychicznie chora, to mi oczy staja deba....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować