Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham go mimo minionych lat i nie wiem jak z tym żyć!!

Polecane posty

Gość gość

Jestem strasznie nieszczesliwa! Ale caly czas udaje ze jest wszystko super ladnie pieknie. Mam córke nastoletnia z moim eks..... rozstalismy z mojego powodu 8 lat temu. On bardzo sxybko znalazl sobie inna kobiete i jest z nia do tej pory. Ja mialam kilku ale tak na chwile bo wciaz o nim myslalam i szlag mnie trafial i nadal trafia ze on jest niby taki szczesluwy. Wkoncu zwiazalam sie z facetem.....zaszlam. z nim w ciaze i mamy syna. Niby ok ale ja ciagle mysle o moim eks. Chyba nie ma szans zebysmy byli razem ale ja sie mecze strasznie. Nie moge go sobie wybic z glowy. Co mam robic?

Gość gość
Olać. To jedyny sposób na to by nie oszaleć i przyciągnąć jego myśli bo jak to? Zaczęła zachowywać się jakbym już jej zobojętniał?

Gość gość
...... cały ten czas jestem obojetna....nie mam z nim kontaktu. Jedynie jesli chodzi o sprawy z córka.

Gość gwoli wyjasnienia
To dlaczego sie rozstaliscie jak tak za nim wciaz tesknisz? Bylo walczyc wtedy. Teraz to juz chyba po ptakach. A moze jest tak bo wiesz, ze on jest szczesliwy, a ty nie. Jak piesek ogrodnika?

Gość gość
To skutki niedojrzalych decyzji.