Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martokasa

Zrób Coś Dobrego o co chodzi

Polecane posty

Gość martokasa

W Wawie widziałam mnóstwo wlep, w różnych okolicach. Nie tylko z takimi tekstami, ogólnie wlepy z tekstami o pomocy. O co w tym chodzi? Nie ma na tym żadnej reklamy. Widziałyście?

Gość gość
o to co napisane. kiedyś była niewidzialna ręka.

Gość karolina karolik
Wydaje mi się, że to jakaś akcja wspierająca obywatelskie zachowanie się, pewnie to związane z tymi imigrantami. Przecież ciągle trwa dyskusja o tym, jak ludzie powinni do nich podejść, czy pomagać. Pewnie tutaj będą sugerowali pomoc.

Gość gustawka
Znajoma mi mówiła, że w Wawie ma być przeprowadzona jakaś akcja nawołująca do pomagania innym - uważam, że to coś potrzebnego. Ale czy dokładnie o tej akcji tutaj mowa to już pewności nie mam.

Gość hoszkan
Czyli to jest akcja na całe miasto? Nie tylko na jednej dzielnicy? Temu miastu potrzebne uświadomienie. Wszyscy tylko pędzą za pieniędzmi, a nie myślą o podstawowych problemach otaczającego nas świata.

Gość petkow
Pewnie o wyzwolenie w ludziach uczyć o których zapomnieli. Z drugiej strony może chodzić o to, że ludzie nie dbają o siebie, jakość jedzenia, aktywność fizyczną i powinni zrobić coś dobrego dla siebie. Ale to tylko domysły...

Gość koszniks
Widziałem kilka typów tych wlep. Jest coś o dzieciach, o wodzie, na pewno było coś o zwierzakach - o ile o tym samym mówimy. Ciekawe kto to organizuje i jaki ma cel - nie widziałem żeby w mediach mówiono cokolwiek o takiej akcji.