Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama w rozterce

dwójka czy jedynak

Polecane posty

Gość mama w rozterce

Dziewczyny wiem że takie tematy już były, jednak są na tyle stare ze pewnie nie ma sensu rozpoczynać na nowo tych wątków. Otóż mam dylemat, 1 czy 2 dzieci. WIem że nikt nie podejmie za mnie decyzji, jednak nie mam porównania dlatego pytam o zdanie. CO myślą mamy dzieci. Czy nie żałują. Wszystko jest anonimowe więc proszę o szczere odpowiedzi. Pomóżcie dziewczynie w rozterce :) pozytywnie do Was oczywiscie piszę, więc proszę bez chamskich odpowiedzi które miały miejsce we wczesniejszych wątkach. Dziękuje serdecznie :)

Gość gość
Widzac jak rodzenstwa w pozniejszych latach kłoca sie o majatek i o to kto wez pod opieke niedołężnych rodzicow wole miec jedno dziecko. Moj syn bedzie jedynekiem. Sama nie gadam ze strsza siostra juz od dawna-poszlo o kase.

Gość gość
Myślę że 2. Najlepiej z jakąś mała różnica wieku. Będą się razem bawić, dorastac. Łatwiej będzie ich wychowywać. Widze po kolezankach z jedynakami ze dzieci te sa bardziej rozmieszczone. Sama z mężem planuje dwójkę.

Gość gość
Myślę że 2. Najlepiej z jakąś mała różnica wieku. Będą się razem bawić, dorastac. Łatwiej będzie ich wychowywać. Widze po kolezankach z jedynakami ze dzieci te sa bardziej rozmieszczone. Sama z mężem planuje dwójkę.

Gość gość
Ja też chcę mieć dwójkę, bo rodzeństwo to fantastyczna sprawa.

Gość gość
Mój mąż ma 4 rodzeństwa. Wiadomo bywają zgrzyty ale w razie co można na siebie liczyć. Sama mam siostrę i Wiem ze rodzeństwo to najlepsza speawa na świecie. Oczywiscie decyzja i tak zależy od was ;-)

Gość mama w rozterce
dzieki :) wiem wiem ze nasze decyzja. Ale mamy na razie 1 dziecko bez porównania, ja jestem 1 i pomimo ze znam historię o skłóconych rodzenstwach to tak jakos [przyjemnie patrzec na rodzine 2+2. nie wiem ale mam takie poczucie ze jest to taka kropka na i. Choc strasznie sie tego boję.....

Gość gość
Nie ma się czego bać ;-) jak będą dobrze wychowane to na przyszłość w każdej sprawie się dogadaja a wy jako rodzice będziecie mieli więcej miłości od nich :-D