Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

spotkanie z moimi rodzicami.. głupio jakoś wyszło

Polecane posty

Gość gość

spotykam się z facetem od 2 tygodni i nie zamierzałam go jeszcze przedstawiać rodzicom. Przewoziłam od koleżanki pudło z rzeczami i on zaoferował się, że zaniesie mi je do domu. W mieszkaniu akurat był mój ojciec, mama i siostra :o Od progu czułam jakbym miała kijek w d***e, on też wydawał się speszony. Mama zaprosiła go na obiad, zaczęła trajkotać, ja zapomniałam go przedstawić, no jakoś w ogólnie było niezręcznie i mega dziwnie :o wyszliśmy po paru minutach, odprowadziłam go, ale do tej pory czuję się głupio :o

Gość gość
Zapoznanie z rodziną zawsze jest głupie i niezręczne, ale plus taki że już macie to za sobą :)

Gość gość
no ja się boję, że sie już nie odezwie do mnie :o nie jesteśmy na takim etapie znajomości, nie przygotowałam go psychicznie i sama nie byłam na to gotowa :o z moimi eks to przebiegało jakoś spokojniej, naturalniej. Do tego stresuje się, bo jego rodzice są majętni a moi raczej do takich nie należą :o

Gość gość
A jakie znaczenie mają rodzice? Facet nie z nimi się wiąże, tylko z tobą! Nie panikuj :)