Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wyzwolona Brunetka

Chciałabym spróbować z prawiczkiem

Polecane posty

Gościu, kimkolwiek jesteś, wal się i zejdź ze mnie. Nie będę z tobą dalej dyskutować, widzę, że tu na kafeterii jest taki chory nawyk przypisywania ludziom określonych tożsamości. Co złego to nie ja. Dobranoc panu

Gość prawik26
wyzwoolona ile masz wzrostu i jak bardzo jesteś wyzwolona licząc na sztuki

Gość prawik26
wyzwolona a skąd byś wiedziała że to nie prawdziwy prawiczek tylko ktoś udający ten stan

Swoją drogą.. Jak widzisz.. ja nie pragnę roochacza ;) mi się marzy taka męska szara myszka, żeby poczuć się w stu procentach kobietą, nie potrzebuje mieć u boku maczo-sraczo, tj. 90 kilogramów mięcha, z nieokiełznaną pałką i zlaną potem koszulką , z twarzą co nic nie wyraża, co by mną rzucał w łóżku i dominował nade mną, bo taki jego męski przywilej :P

Gość prawik26
mam 170 i wiem że kobieta o wzroście 175 nigdy nie potraktuje mnie jak mężczyznę a ile ważysz

Gość prawictwo pospolite 195
hehe

Gość gość
120? to masz jak 92. Ciebie nawet osiol by niedymal:-P

Gość gość
Wyzwolona Brunetka prawiku 24 lata skończ tą maskaradę chory bezrobotny cwelu hehe:D🖐️

Gość gość
Wyzwolona Brunetka dziś daj numer to zweryfikuje. a jak nie to wypoerdalaj zbereznik

Mam dać ci swój numer telefonu żebyś do mnie wydzwaniał? Na jakim świecie, żyjesz człowieku? Nie interesuje mnie jakie wizje tworzysz w swojej głowie. Jesteś bardzo nieuprzejmy i nachalny w swoich stwierdzeniach. Nie podoba mi się to, nie chciałabym mieć na co dzień do czynienia z kimś takim. Nie wiem kim do cholery jest wspominany przez ciebie "zbereznik"lecz to również absolutnie mnie nie obchodzi. Gdybyś był kimś ważnym, to jasne, może i mogłabym się weryfikować. ALE NIE PRZED TOTALNIE OBCYM OSZOŁOMEM Z JAKIEGOŚ FORUM DO CHOLERY. Zajmij się swoimi problemami, jeśli nie możesz wnieść niczego sensownego do mojego tematu. Dziękuję, bez odbioru.

Gość gość
Wyzwolona Brunetka dziś jestes zalosny zbereznik. zajmij sie czyms dominik a niievudawaniem dziewczyby

Gość prawik26
to musisz być szczuplutka 175 i 55

Gość gość
ja jeszcze nie miałem kobiety cały czas męcze kapucyna

Gość gość
wszędzie zbereźnik:D

Gość ciekawe coterazfrajerwymyśli
Brunetka jak taka cwana jesteś to wstaw swoją fotke, nie mówie ze twarzy nie mówie też że nago (chociaż mogłabyś) ale chociażby pokaż swoje nóżki i stopy ale na nodze sobie połóż lub przytrzymaj karteczke z napisanym twoim nickiem i dzisiejszą datą TAK SIE ZAŁATWIA CWANIAKA ZBEREŹNIKA :D🖐️

Gość gość
żenada :D🖐️

Gość gość
a karteczka gdzie? fote z neta to ja też moge ściągnąć frajerze

Gość gość
jeszcze jak nie równo przyciął frajer :D z lewej strony biały pasek :d skończ waść, wstydu oszczędź sieroto przegrana