Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wyzwolona Brunetka

Chciałabym spróbować z prawiczkiem

Polecane posty

To nie wymowka. Nie podobami sie moj brzuch wlosy i moje chude lapy nie czuje sie z nimi pewnie. Na swoj pierwszy raz chce i musze sie pezygotowac i wygladac jak bostwo. Mam duzo czasu mam 20 lat ;) zara wrzuce swoje foto

Gość gość
Fajna laska z ciebie uciekaj stąd jak najszybciej a prawiczka znajdziesz bez problemu niestety jest nas coraz więcej :/

jak chcesz to napisz do mnie Alvaro ;) m.brunetka@o2.pl Niedorobiony, rozumiem, że chcesz się pokazać kolegom, co siedzą na temacie? nie wiem czy to dobry pomysł :(

Gość nieboski alvaro
i tak trzymaj :)

Gość gość
Powodzenia życzę mam nadzieję, że nie zrobisz sobie krzywdy przez te internetowe poszukiwania.

Gość nieboski alvaro
a ja bym nie powiedział, że to twój świadomy wybór.. Zrobiłeś dziób z ust, aż ci się poliki zassały, a okulary to chyba zabrałeś matce

Gość gość
Paskudne kozie wymiona i krzywe, chude przeszczepy ćpunko-prostytutki:O Weź to skasuj parszywa szmato:classic_cool:

Gość gość
Wiesz różne świry po świecie chodzą nie wiadomo na kogo trafisz.

Robie co chce alvaro. Nie ma nic prostszego od zagadania do laski ktorej sie podobasz. But i look so bad right now, dopiero przyjechalem do uk

ja to w sumie jestem otwarta, i nie spinam się niczym, nie wiem czy ktoś mógłby mi zrobić krzywdę. A seks z dziewicą wyobrażam sobie, że będzie taki.. pełny emocji, chciałabym stonowanego faceta ale również takiego, co nie chce już dłużej czekać.. który drżąc będzie próbował we mnie trafić, szybko sprawdzić jak to jest "siedzieć" w mokrej kobiecie.

Gość gość
Też bym tak chciał o niczym nie myśleć pewnie lepiej bym skończył. Tylko pamiętaj, że ktokolwiek to będzie może się do ciebie przywiązać.

Tak to fakt,mam brzydki owlosiony brzuch i chude lapy. Dlatego mi nie staje i nie jestem gotowy na swoj pierwszy raz :)

Gość gość
Zależy od człowieka.

Uuu :P mam taki wybor kobiet do swojego pierwszego razu ze poki co mam wyjepane i stawiam na prace nad soba ;) uu pewno to by bylo okropne jakbym po 3 sekundach sie spuscil albo po 3 sekundach mi opadl kootafon. Dla mnie jak chce uprawiac seks z modelka musze wygladac jak model ;)

Gość gość
brunetka zajrzyj na meila :)

Żeby wyglądać jak model trzeba mieć w sobie klasę. Dresy też mają napuchnięte mięśnie.. a to im uroku nie dodaje niestety :(