Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet z którym się spotykam to prawiczek

Polecane posty

Gość gość

mamy po 25 lat. Nigdy by mi nie przyszło do głowy, bo wydawał mi się wyjątkowo atrakcyjny i w ogóle przebojowy. Zasugerowała mi to moja znajoma, której chłopak się z nim przyjaźni, że w sumie x nigdy nie miał dziewczyny na dłużej. Postanowiłam delikatnie go wypytać i okazało się, że tak, nigdy nie spał z dziewczyną. Nie wiem, jakoś dziwnie mi teraz z tą informacją :o wydaje mi sie mniej atrakcyjny przez to. Nie mam nic do prawiczków, rozdziewiczyłam wcześniej dwóch facetów ale 25 letni facet, który nigdy nie uprawiał seksu? :o dla mnie to trochę dziwne..

Gość prawictwo pospolite 195
no to gratulacje , będziesz miała trzeciego na koncie .. Stawiasz sobie za zadanie rozprawiczanie .. Załóz przedsiębiorstwo rozprawiczamy.pl

Gość prawictwo pospolite 195
jak dobijesz do 10-tego rozprawiczonego to nie zapomnij sie tym pochwalić

Gość Madeleine1000
Ja po rozprawiczyłam około stu. Najmłodsi mieli po 16 lat, najstarsi byli tuż przed czterdziestką.

Gość Madeleine1000
Zapomniałam dodać: ja w tej chwili mam 28.

Gość gość
To daj go do mnie

Gość gość
Nie rozumiem problemu tak naprawdę... Dziewczyno co w tym dziwnego? Kazdy facet powinien r***ac kazda laske z ktora sie spotykal, najlepiej na pierwszej randce? Jak ci nie pasuje to sobie odpusc, moze znajdze taka ktora nie bedzie robila z tego halo

Gość Ania889020321
Niby to nic złego, ze jest prawiczkiem, ale... ja osobiście bym się z tym dziwnie czuła bo jednak wole jak facet jest doswiadczony ;) Ale to ja, takze nie sugeruj sie mna, tylko tym czego TY chcesz

Gość Ania889020321
I nie pytaj sie o zdanie obcych ludzi bo to Ty sie w koncu z nim bedziesz lub nie. Jedne dziewczyny by cos takiego zaakceptowałay inne nie, moim osobistym zdaniem to takie mało meskie i dziwne zeby w tym wieku... No bez przesady, seks jest dla ludzi, piszecie, ze to dobrze, a dla mnie to juz dziwne, o ile u 18 latka jest normalne to u 25 latka już nie bardzo

Dlatego lepiej sie w ogole z babami nie spotykac i byc prawiczkiem niz poznawac taka, ktora sie szczyci tym, ze kiedys sie juz bzykala. Muzyka to jest wybawienie, a nie cipa.