Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Samotna matka

Polecane posty

Gość gość

Hej pisze tutaj ponieważ nie mam kogo się o to spytać.. Mam 15 msc synka którego sama wychowuje kocham go nad życie prace mam rodzinę przyjaciół ale wieczorami kiedy próbuje zasnąć nachodzi mnie smutek ze nikt już nigdy mnie nie pokocha bo po co komu samotna matka z dzieckiem.... Czy samotne matki mają jakiekolwiek szanse na związek?

Gość gość
Każdy ma szanse ;)

Gość gość
zrozum ze nikt nie che samotnych matek.moze ktos sie znajdzie na jedna noc ale tak to nikt nie ma ochoty wychowywac twoje dziecko..

Gość gość
Właśnie takiej odpowiedzi się obawiałam to tylko Podkreśla moje zdanie na ten temat no cóż moja szansa na miłość przepadła... Trudno

Gość gość
22:09 Pisze jakieś bzdury i chce, żeby jej słowa były prawdą :o

Gość gość
gdzie ojciec bachora?

Gość gość
Pewnie, że mają. . Wielu mężczyzn wiąże się z kobietami z tzw bagażem doświadczeń. Mój brat ożenił się z kobietą która miała dziecko i tworzą szczęśliwa rodzinę. Mają też juz wspólne dziecko, ale obie dziewczynki kocha nad życie i staje za nimi murem..

Gość siksa estupido
dała się zapłodnić przez debila a teraz płacz

Gość gość
Po co zadajesz to pytanie, nigdy nie widziałaś tego typu związków? Ja widziałam mnóstwo, niedawno nawet mój kumpel wziął ślub z taką samotną matką.

Gość gość
Mam znajomą, która ma już dwójkę dzieci. Ona ma taką zniszczoną urodę i mądrością nie grzeszy, a nowego tatusia dla dzieci ma :) Więc wszystko zależy od tego jak się obracasz w społeczeństwie, kogo spotykasz i czy spotka się jakiś przypadek losu. Ty masz małego synka, więc tym większe szanse, bo młodsze dzieci, tak powiedzmy do 6 lat są lepiej odbierane przez partnerów, bo takie świadomie jeszcze nie sabotują związków.

Gość gość
nie pytaj kobieto o to, na tym forum, tu siedzi patologia, i ci tylko zryja beret.. Jasne, ze mozesz znalezc faceta, niektórych bez zadnego trudu, ale tu tez nie o to chodzi zeby cos robic na siłe, wiec uwazaj, zeby sie nie wpakowac jeszcze bardziej. Ja znam babke co ma dwójke dzieci , w tym jedno ponad 18 lat, z porazeniem mózgowym, co nic nie rozumie, sika w pieluchy i cały czas lezy, i ma nowego faceta, inna rzecz ze on pije , wiec tez ma z nim kłopoty, tylko bez niego nie dałaby rady, bo nie jest w stanie przeniesc syna na wózek