Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje zdjęcia a facet poznany przez internet.. Chyba już się nie odezwie :(

Polecane posty

Gość gość

Jakiś czas temu (dłuższy) poznałam faceta przez internet, jeszcze się nie spotkaliśmy, bo obecnie jest za granica (ale to Polak), spotkanie planowane było na jego najbliższy przyjazd do Pl. Wysyłałam mu już sporo swoich zdjęć, dostał ich naprawdę mnóstwo i do tej pory chyba mu się podobałam. Do dzisiaj ;/ Obiecałam, że wczoraj dostanie moje zdjęcia z ostatniej wycieczki, na której byłam. Niestety przeglądając je, zobaczyłam, że nie wyszłam zbyt dobrze, jakieś dziwne miny na nich mam, w ogóle mało twarzowo i fotogenicznie, miałam zły dzień. Nie chciałam mu więc nic wysyłać i myślałam, że sprawa zdjęć zostanie zapomniana. Niestety nie... Suszył mi wczoraj o nie głowę,dzisiaj też, więc wybrałam kilka "możliwych" (chociaż i tak beznadziejnych) z tej wycieczki i mu wysłałam. I co? I się teraz nie odzywa! Zawsze, codziennie się do mnie odzywał, a jak coś mu wysyłałam, to już nie było mowy - musiał chociaż podziękować. Wiem, ze wyglądam akurat na tych zdj kiepsko, ale przecież widział mnie wcześniej na różnych innych... Boję się, że teraz pomyśli, ze jestem brzydka i już się do mnie nie odezwie :( A może sama powinnam go przyprzeć do muru i zapytać coś w stylu "dostałeś zdjęcia" (dostał na bank, bo wysłane mailem)? Nie wiem, co myśleć. Naprawdę facet po długiej znajomości może zmienić o mnie zdanie po jednorazowych nieudanych zdjęciach??

Gość gość
Autorko nie martw się aż takich debili nie ma żeby po kilku zdjęciach olać laskę. Zresztą kto do końca ocenia osobę po zdjęciach? no chyba nikt normalny

Gość gość
Sa tacy debile

Gość gość
Chciałąbym tylko sobie wkręcać :( Naprawdę zawsze się odzywał, a tutaj nagle po tych zdjęciach.. Zawsze szczegółowo oglądał i potem komentował moje zdjęcia, pewnie po tych myśli, że jestem paskudna ;/ Mam złe przeczucia.

Gość gość
a on ci swoje zdjęcia wysyłał? dobrze wygląda?

Gość gość
może wpadł pod ciężarówkę ?

Gość gość
ejj, darujcie sobie głupie teksty, naprawdę to wszystko jest przykre, on się ciagle nie odzywa :( tak, wysyłał mi swoje zdjęcia, wyglądał tam dobrze, ale sama znalazłam też kilka jego zdjęć, których mi nie pokazywał (chyba nawet o nich nie wie) na profilach jego kolegów (na fb) i z imprez, na których był i na niektórych też nie wygląda za dobrze... A jakoś nie wpłynęło to na moje zdanie o nim czy na to, jak mi się podoba.

Gość gość
nie masz innych problemów,wyśpij sie

Gość gość
Może żona go przyłapała?

Gość gość
moze cenzura zatrzymala? patrz nagie fotki?

Gość gość
i co odezwał się? jak się nie odzywa to sama napisz, a jak oleje to faktycznie debil