Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hermiaa

Czy zdrada na pewno jest zła?

Polecane posty

Jestem mężatką od 10 lat Mam dwoje dzieci. Od roku przeżywam kryzys w małżeństwie. Rok temu zmieniłam pracę. Poznałam tam pewnego faceta, który od razu mi się spodobał. Ale jest żonaty i ma dwoje dzieci. Choć z różnych źródeł słyszałam, że też ma kryzys. Po jakimś czasie zaczął mnie podrywać a ja chłonęłam to jak gąbka wodę. W pewnym momencie bardzo wyraźnie dał mi znać, że mu się podobam i wtedy uświadomiłam sobie że ciągle o nim myślę i że bardzo mnie pociąga. No i zaczęły się dylematy. Nikomu nie życzę takich. Mąż w międzyczasie zaczął ratować nasze małżeństwo, ale ja wiem że go nie kocham. A poza tym romans w pracy, to chyba nie jest zbyt dobry pomysł. Zwłaszcza, że on jest dyrektorem a ja mam stanowisko asystenckie, ale nie podlegam jemu. Sama nie dawałam mu żadnych sygnałów, ale kiedy on przestawał zagadywać czułam się źle. W końcu w pracy wypadł wspólny wyjazd na firmową imprezę. Dostałam bezpośrednią ofertę seksu. Poczułam się potraktowana na raz. Mój zdrowy rozsądek wziął górę. A teraz żałuję. Źle się czuje z tą całą sytuacją. Chyba lepiej żałować że się zgrzeszyło...

Gość gość
Gdzie się mieszka i pracuje, tam się cipą nie wojuje...

Gość gość
skoro nie kochasz męża to nie lepiej sie z nim rozwieść?? i poszukać kogoś wolnego

Gość gość
Jesteś słaba, że dajesz sobie do głowy wbić takie bzdury. Ryzykujesz dużo więcej niż Ci się wydaje i wcale nie mam tu na myśli tego czy coś się wyda. Zastanów się lepiej gdzie popełniasz błąd codziennie w tym życiu, które sobie stworzyłaś. Dlaczego doszło do kryzysu, a nie zachowujesz się jak niedojrzały podlotek, któremu coś nie wyszło, rzuca w kąt i idzie szukać kolejnej podniety.

Męża nie kocham Żałuję, że nie zgrzeszyłam To kobieto rozwiedź się z mężem i grzesz ile tylko zapragniesz ale bądź względem ojca własnych dzieci do końca uczciwa, bo zdrada to najgorsze co można drugiemu człowiekowi zrobić. A tak w ogóle to cała ta wypowiedź bardziej przypomina tekst egzaltowanej nastolatki niż matki dwójki dzieci:O

Gość gość
daj doopy i przestan zalowac