Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdesperowanaaaa

Nienawidzę moich piersi, są ohydne.

Polecane posty

Gość Zdesperowanaaaa
No ale są malutkie, nie da się zaprzeczyć :(

Rety! Dziewczyno. Dlatego każda kobieta jest inna, bo tak samo gust każdego faceta jest inny. I odwrotnie. Pokaż, że masz coś w głowie. Biust, to tylko dodatek do Twojej wartości. Jeśli Twój chłopak mówi, że cokolwiek by w Tobie zmienił, to nie jest Twoim chłopakiem. Uciekaj ile sił w nogach. Nie jesteś towarem na półce i nie daj się sprowadzić do tego poziomu. Jesteś człowiekiem. Kobietą. To jest wartością. Szanuj się i pozwól Cię szanować innym. Moja ukochana ma podobny biust. Oddałabym za niego życie. Tak, jak za każdą najmniejszą część jej drogiego ciała. Dlatego, że to Ona. Dlatego, że ją kocham. A nam najbardziej podobają się kobiety, które kochamy.

Gość gość240
Zdesperowana odpiszesz jak ci dam numer?popiszemy o tym twoim problemie

Gość Zdesperowanaaaa
Przecież napisałam, że mam faceta.

Gość gość
oj tam, na pewno nie jest tak źle, ludzie mają gorsze problemy

Gość gość
Ile on ma lat, że taki głupi?

Właśnie. Napisałaś, że masz faceta. A masz idiotę, despotę, nie faceta. Oderwij się od niego i to szybko, bo zmarnujesz życie. A drugiego nie dostaniesz. Słowo.

Gość gość240
Masz faceta idiotę to co ze masz ?zgadzam się z opiniami zebys go zostawila zastanow sie czy chcesz miec takiego meza jak on jak jemu nawet nie odpowiadaja twoje piekne cycuszki zostawic ci numer?

Gość Zdesperowanaaaa
On nigdy nie powiedział, że mu się nie podobają. Cały czas je komplementuje, mówi, że są OGROMNE (a przecież ewidentnie są male). Tylko kilka razy zasugerował, że cieszyłby się, gdybym sobie zrobiła silikony, bo mu się podobają. On od zawsze uwielbiał wielkie baloniaste cycki...

Gość gość
65FF to nie są małe piersi, już nie przesadzaj. Ja mam 65B i takie stożki w dodatku twardawe, mam gorzej. A twók facet nie jest Ciebie warty, żadnemu facetowi nie podobaja sie sztuczne wielkie balony. Wolą nawet małe, ale żeby były naturalne.

Gość gość SaRa
oj tam ja mam 65D/70B ale mi nie przeszkadzają :) kiedyś mialam kompleks ale teraz nie zamieniłabym go na żaden inny ;)