Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Będę głosować na Korwina, nic mnie nie powstrzyma

Polecane posty

Gość gość

Przyznaję się bez bicia- żałuję że wczesniej tego nie robiłam, tylko wybierałam inne partie (nie PO, nie myślcie sobie). Teraz Wiem jedno na pewno- tylko Korwin zahamuje ten dziki lud, tą szarańczę która chce z nas zrobić zniewolonych muzułmanów. Premierzyca wchodzi w dupsko europejskiego rządu, dziś niby powiedziała że zamyka granice- ale sorry, ja tej babie nie wierzę. To jej kolejna zagrywka w temacie przed wyborami. Po wygranych wyborach pewnie powie- no, jeszcze 50 tysięcy uchodźców przyjmiemy, wyjdzie nam to na dobre. Duda mnie też wkurza ostro- przeciez jest juz jakis czas prezydentem, kiedy była przysięga- jakos w sieerpniu a nie uslyszalam z jego ust nic na temat tych cholernych imigrantów. Zadnego stanowiska. No kurna co jest? W koncu prezydent. A Korwin juz to kiedys powiedzial ze islam wtargnie do Europy to go wszyscy wygwizdali. nie zgadzam się z nim we wszystkim ale w tym temacie zdaje egzamin.To byłby drugi Orban w Europie, a własnie tego Polska potrzebuje. Silnego przywódcy. I jeszcze jedno- jak jestes za uchodzcami to nie zabieraj głosu w tej dyskusji bo to nie ma sensu. Poczytaj najpierw czym jest islam, koran, isis, gdzie lezy Syria ( obok jakiego źródła wielkich dochodów), a potem podejmij temat. Koniec z lemingowaniem. Teraz mozecie wylac na mnie wiadro pomyj- ze jestem rasistką, ksenofobem.... tak ,owszem jestem. I uwazam Ze ci co mówią ze są tolerancyjni dla imigrantów - są wg mnie ZDRAJCAMI POLSKI- takimi jak ryży TUSK. i jeszcze coś dla tych mega tolerancyjnych,którym serce się kraja jak widzą te obrazki- wylączcie wreszcie ogłupiającą telewizję którą rządzą Zydzi--- wlączcie filmiki na youtube jak zachowują się imigranci w europie . I ZEBY BYLA JASNOŚC- biednym uchodźcom sponiewieranym przez wojnę, kalekom, starszym ,matkami z dziećmi jak najbardziej tak- IMIGRANTOM nie NIE NIE I JESZCZE RAZ NIE. Dziękuję za uwagę.

Gość gość
Ja głosuję na niego od zawsze.

Gość gość
I co lewaki?

Gość gość
kor`win = stracony głos już lepiej na pis zagłosuj aby mieli większość w sejmie, twój głos może być decydujący, a k***in nie ma najmniejszych szans żeby przekroczyć 5% potrzebnych aby wejść do parlamentu, dostanie co najwyżej 1% dlatego to głos stracony

Gość gość
Głosując na partie ledwo przekraczające progi wejścia do Sejmu wspierasz po, zrozum.

Gość gość
Ja tez zaglosuje na k***in facet ma jaja zeby robic co trzeba i mowi jak jest! J***C KOMUNE PIS PO PSL SLD!

Gość gość
Poseł Wipler z partii K O R W I N poinformował na facebooku, że W ŚRODĘ sejm obraduje o imigrantach i zaprasza POD SEJM na PROTEST ANTYIMIGRACYJNY.

Gość gość
Szkoda glosu na Korwina.Lepiej na PiS.Chodzi o to żeby PO przegrala.