Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do facetow W ZWIAZKU....

Polecane posty

Gość gość

Mam zone, 30 lat, jestesmy razem juz z 12cie lat. Ona jest bardzo piekna i ja bardzo kocham. Niestety ostatnio troche jej sie przytylo, nie jest specjalnie pociagajaca. Ja dbam o siebie, chodze na silownie i na moj wiek bardzo dorbze wygladam. Teraz moj problem: nie moge oderwac wzroku od innych, zgrabnych kobiet! jak widze laleczki w autobusie czy pociagu to oddal bym swoja prawa reke zeby z taka noc moc spedzic! Oczywiscie nie chce tego robic ale czuj***ardzo duzy poped.... Jak jestem w domu to wchodze na fotka.pl i tam wale sobie pod fotki innych kobiet. Nie musza byc nawet nagie. Jak sobie z tym radzicie? Mam wrazenie ze z wiekiem jest coraz gorzej, glupie mysli przychodza mi do glowy.... Nie chce zdradzic zony i chce z nia zostac, ale czasem nawet nie mam ochoty na seks juz z nia..... Jakies rady? Prosilbym o wypowiedzi dojrzalszych mezczyzn.

Gość gość
Nie jesteś sam ! Ja mam to samo całe życie :) Nie przejmuję się zbytnio.

Gość gość
Nie można mieć wszystkiego.Życie to męka :-)

Gość gość
Porozmawiaj z żoną, żeby schudła i kupiła jakieś fajne ciuszki, które Ty lubisz, może przyjmie to dobrze.

Gość gość
Do 11:52 Widać że kobieta doradziła która nie rozumie tematu :-)

Gość gość z piekla rodem
Bedziesz smazyc sie w piekle 😭

Gość gość
zacznij zażywać środki obniżające popęd albo utnij sobie kootasa

Gość gość
Jezeli se walisz pod fotki z fotka.pl to faktycznie, nie jest z Tobą najlepiej.

Gość gość
Do 12:09 To już trzeba zbadać.Haha

Gość gośćzakochana
tak z wiekiem jest z wami coraz gorzej....ja też się zastanawiam dlaczego ,to hormony?

Gość gość
udaj sie do psycholożki :P

Gość gość
mój był taki delikatny a teraz to zwierzę seksualne,a stare dziady są już wyjątkowo obleśne,to się zmienia z wiekiem wlaśnie chyba

Gość gość
nie obrażaj starych, nie każdy jest dziadem....babo!

Gość gość
Cholera też kiedyś miałam fotke a jestem ladna i szczupła i takie ćwoki trzepały sobie na mój widok :o dobrze, że im o tym nie piszesz bo niektórzy mi pisali "ale mnie podniecasz, wale sobie na twój widok" :o

Gość gość
Rozumiem temat, chodziło mi o seksowną bieliznę tylko dla Ciebie, a jeżeli chodzi o schudnięcie to trudny temat, rzeczywiście nie każda z nas potrafi się zmotywować dla faceta, z którym jest tyle lat, niestety taka prawda:(

Gość gość
mam nadzieje że nie każdy ,wiem że nie każdy ,nie bierz do siebie jak jesteś wyjątkiem,ostatnio 50 latek mówił mi że będzie ruhać" 20tki żone ma ,i co ja mam myśleć o tym pokoleniu

Gość wieloletni mąż
U mnie jest tak, że ona szczupła, zgrabna, wysportowana, facetom łeb wykreca jak przechodzi, doskonała. Tylko pukam ją już dwadzieścia lat i oboje chcieliśmy odmiany. Ona wie jak działają na mnie obce cycki. Zdecydowaliśmy się na parę grupowych pukań. Ja zakosztowałem cudownych obcych cycusiów, ona zaś trochę obcych penisów. Zobaczyłem jakiego czadu potrafi dać w takich sytuacjach moja żona. Rezultat tej zabawy był taki, że stała się na nowo moim obiektem podrywu i zrobiłem wszystko żeby ją odzyskać. Szaleję z zazdrości, a potem jestem najlepszym mężem jaki mógłby się jej trafić. Jak tylko spada mi małżeńskie napiecie funduje mi noc pełną wrażeń i znów wszystko jest OK.

...z czasem wszystko powszednie je, nawet gdyby zbytnio się nie zmieniła obce działały by na Ciebie podobnie. Dziwiłbym się gdyby było inaczej w końcu taka natura. Tyle że ludzie to nie tylko natura ale i osobowość ukształtowana przez wychowanie. Po fazie zauroczenia i dłuższym pożycia na powrót dostrzegamy inne kobiety i nie ma takiej opcji aby nie trafiać na piekniejsze, zgrabniejsze, ciekawsze ....ale czy to powód aby zapominać ze wyboru już dokonaliśmy. Tym m.in. różnimy się od zwierząt -odpowiedzialnością za nasze wybory, a jeżeli sądzimy ze się pomyliliśmy powinniśmy się umieć do tego przyznać i się rozstać ....

Res ... pomyłki są, zasadniczo jest nią niewłaściwe dobranie się, bywają pary które mimo endorfinowej zaćmy, mimo wszystko jakoś dobrze trafiają i jest im dobrze razem do późnej starości (w każdym aspekcie) ...cena za co ? ...nie wiem, może jest to cena wychowania, przez wieki kształtowanych tradycji, indywidualnej wrażliwości, ...nie wiem ...może nie każdy umie być egoistą nawet wtedy kiedy powinien ...

...no i to że mamy XXI wiek nie ma nic do rozterek moralnych poszczególnych ludzi :) ...Res nie wciągaj mnie w dyskusję na tego typu tematy bo nie umiem myśleć w ten sposób. Jak już napisałem Ci kiedyś, albo jesteś cyniczny i egoistyczny albo na takiego się kreujesz dla celów dyskusji ... jedno osłabia bo z takim podejściem do życia się organicznie nie zgadzam, a drugie demotywuje bo czyni dyskusje bezsensowną ze względu że Twoje stanowisko jest sztuczne ...

...właśnie ze względu na "indywidualizm" problemu i masę zmiennych przy każdym przypadku nie czuję się na siłach do uogólniania zjawisk. Poza tym chodziło mi o to że przy takich tematach nie da się wyłączać aspektu moralnego, emocjonalnego i rozpatrywać spraw jak zjawisk fizycznych w sterylnym laboratorium ...

Gość gość
moja rada moze dziwna, ale sprawdzona. Przelec kilka takich mlodych, bardzo zgrabnych laseczek. Zeby mialy nie za duzo lat, szczupla sylwetke, dlugie nogi, nie za duze piersi.. Na takie ochota przyszla? One takie sa ze w oczy kluja, zrobisz kilka i z DUZYM apetytem wrocisz do goracej acz wiekszej zony. Nagle sie okaze ze tamte nie byly takie interesujace jak sie wydawalo i peknie iluzja. Jak nie wpadniesz w jakies mega moralne problemy to wrocisz do zony z wielka radoscia i pelen weny.

no widzisz ress i tu masz partnera do dyskusji ... nigdy nie twierdziłem ze ludziom nie mającym problemów moralnych żyje się łatwiej :) ...problemy miewają zwykle z nimi partnerzy

Gość gość
Najłatwiej odmówić sobie pierwszej zdrady. Jak już otworzysz te drzwi, bardzo ciężko wrócić. Sam przez 15 lat małżeństwa nie mogłem sobie nic zarzucić, aż do momentu kiedy narosła w domu taka frustracja (ciągłe kłótnie), w pracy problemy , no i nadarzyła się okazja z której skorzystałem. Seks sam w sobie był kosmiczny, tylko po kilkumiesięcznych codziennych maratonach, w środku pustka. Z żoną zaczęliśmy się dogadywać znowu, wyszliśmy z szarzyzny dnia codziennego - praca-dom-dzieci i od nowa. Zaczeliśmy wychodzić, wyjeżdżać tylko we dwoje. I tylko szkoda, że nie udało mi się dochować wierności , bo siedzi to głęboko i boli strasznie. Niestety nie mam w sobie tyle zaparcia, żeby kochance powiedzieć stop. Wymyśla coraz ciekawsze akcje, a ja jak osioł, jak jest źle, jak mam zły humor, zakładam maskę, wpadam do niej, i robię jej wszystkie te straszne rzeczy .... Stoisz jeszcze przed wyborem, nie musisz zmarnować swojego małżeństwa

Gość gość
Straszne rzeczy, ale dojebałeś haha

Gość gość
Czasem zdrada to najlepsze lekarstwo dla związku.