Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczoraj byla nasza druga rocznica slubu a maz zapomnial

Polecane posty

Gość gość

Jak dalam mu prezent i powiedzialam wszystkiego najlepszego to zaczal pytac a to dzis mam jakies swieto? Zrobilo mi sie przykro. Przepraszal ale co z tego:/ Dlaczego faceci to takie barany?:/

Gość gość
Dodam ze nawet nie zaproponowal ze mi to wynagrodzi chociaz dobrym sexem. Wrócil z roboty, posiedzial 2 godz.i poszedl spac.:/

Gość gość
Tu autorka.Wiem ze on nie ma pamięci do dat, przypominam mu o wszystkich ur, im.w jego rodzinie, ale rozczarowal mnie bo pare dni wczesniej dostalismy kartki z zyczeniami na rocznice, widzial je wiec wiedział, mogl zapisac w tel przypomnienie albo cos. Dzis zapewne przyniesie kwiaty po pracy ale one dzis mnie nie uciesza:/

Gość gość
Nie martw sie, szkoda nerwow. Na pocieszenie powiem ze u mnie jest tak samo. Maz nie pamieta o zadnych datach oprocz moich urodzin. Tez mielismy 2 rocznice slubu niedawno, tyle ze my nie robimy sobie prezentow, tylko wspolnie kupujemy szampana i robimy jakas wystrzalowa kolacje (do knajpy nie da rady wyjsc bo mamy male dziecko) a pozniej wiadomo ;). Ale pewnie jakby byly prezenty to tez byloby jak u Ciebie :)

Gość gość
Nie liczyłam na jakis prezent, naprawde wystarczyly by kwiaty i to ze pamietal. Ale widocznie zapamietanie jednej daty mojego chlopa przeroslo:/

Gość gość
faceci nie pamietają żadnych dat! mój pamieta jedynie moje i dziecka urodziny, a o date urodzin swojej mamy- a mojej teściowej pyta się mnie! :D rocznice ślubu pamięta jak ściagnie obrączke i zajrzy na grawer :P

Gość gość
Faceci sa beznadziejni!

Gość gość
No chyba wasi.Mój pamięta o wszystkim.Tydzień temu zrobił mi przyjęcie urodzinowe-niespodziankę:) Kocham go, a on mnie i to jest nasza siła:D

Gość gość
gość dziś a naszą siłą jest przyjaźń i nawet jak mąż nie pamięta rocznic, to jest najfajniejszym facetem pod słońcem, który potrafi narwać polnego kwiecia i mi przynieść ze spaceru z dzieckiem, a jesteśmy razem 20 lat ;)

Gość gość
12:23 no i super :D ale mam nadzieję,że nie tylko się przyjaźnicie i miłość też jest:)

Gość gość
A moj maz ostatnio nic od siebie nie daje..

Gość gość
nie przejmuj się my kobiety za bardzo przywiązujemy uwagę do dat juz się na uczyłam i urodziny obchodzimy mniej więcej koło daty urodzin a rocznicę ślubu to w ogóle zresztą ja nie lubię takich problemów lubię nie czym się nie przejmować

Gość gość
Miało być 12:32

Gość gość
gość dziś oczywiście, że miłość też jest i seks jest, nawet lepszy niż na początku ;)

Gość gość
12:23 zazdroszczę. Moj maz nawet nie potrafi zrobic mi niespodzianki. .ostatnio szedl kupic mi prezent (bez okazji) ale oczywiscie dobrze wiedziałam co idzie kupic bo 2 godz.wczesniej oglądalismy np.zegarki i ja mowie ze np.ten bialy fajny i ten granatowy,pozniej on wychodzac z domu pyta jaki kolor. Zaraz sie tak zachowuje ze nie potrafi mnie zaskoczyc. Tak tez bylo z naszymi zareczynami, bukietem na urodziny przez poczte kwiatowa itd.zero zaskoczenia:/

Gość gość
U mnie odwrotnie Mam za miesiac kolejna rocznice slubu, maz od miesiaca szuka udanego prezentu czy pomyslu ( jak zawsze ) a mi sie nawet myslec o tym nie chce :P niestety ja nie lubie, nie umiem obchodzic rocznic a maz baaaardzo sie angazuje w daty