Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Młody szuka nauczycielki

Polecane posty

Gość gość

Hej, Mam 22 l 187cm 86 kg, jestem zainteresowany twoją ofertą o ile nie przeszkadzałby Ci fakt że mam 0 doświadczenie, dokładniej rzecz ujmując jestem prawiczkiem, nie żebym nie miał okazji itp. Po prostu nigdy za bardzo nie interesowały mnie rówieśniczki, brak im czegoś co posiadają kobiety starsze, dojrzałe, takie właśnie doprowadzają mnie do białej gorączki ;) Czy to ze względu na różnice wieku? Dojrzałe panie wiedzą czego chcą, są doświadczone, świadome swoich potrzeb i seksualności. Zawsze marzyłem o niezobowiązującej przyjaźni z taką właśnie kobietą. Marzyłem by stać się uczniem kogoś takiego, zbierać doświadczenie, uczyć się, zadowalać i spełniać zachcianki swojej nauczycielki :) Gdy już dobiorę się do kobiecego to będę chciał wypieścić każdy jego skrawek, ocierać się o wszystko, być między nogami, pośladkami, stopami, piersiami Pierwszy raz widziałbym w dużej wannie wypełnionej po brzegi gorącą wodą zmieszaną z aromatycznie pachnącymi olejkami/płynami, toaleta oświetlona światłem świec i nasza dwójka uprawiająca namiętny seks. Pozdrawiam panie

Gość gość
matka cie za szybko od cycka odstawila napalony smarkaczu?