Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olkatmm20

dziwna realcja z chłopakiem

Polecane posty

cześć wszystkim piszę tutaj bo nie mam z kim na ten temat porozmawiać otóż jestem w związku z chłopakiem który chce żebym mu się podporządkowała nie mal że we wszystkim, rozlicza mnie z wszystkiego co robię, zabrania mi wyjść porozmawiać z koleżankami bo twierdzi że mam swoje życie nie muszę słuchać ich problemów i się nimi przejmować bo on dla mnie zrezygnował z kolegów czego nie wymagałam i tak cały czas przybywa nakazów zakazów cokolwiek bym nie zrobiła to źle on zrobił by inaczej chce ingerować dosłownie we wszystko o wszystkim musi wiedzieć co może akurat jest dobre bo mówimy sobie o wszystkim tyle że nie mam pewności czy on też się tego trzyma czy mnie nie okłamuje cała ta sytuacja mnie bardzo męczy mimo iż go kocham i chciała bym żebyśmy byli razem rozmawiałam z nim na ten temat co mi przeszkadza ale bez skutecznie sama już nie wiem co mam robić czuję się jak w klatce pełnej ograniczeń a nie robię przecież nic złego do tego wszystkiego jest strasznie zazdrosny i podejrzliwy co świadczy o braku zaufania do którego nie dałam nigdy powodów czy warto dalej tkwić w takim związku ? może miałyście podobną sytuację czy to można jakoś zmienić

Gość gość
dziewczyno, nad czym ty sie zastanawiasz, uciekaj od niego jak najdalej i jak najszybciej, chyba ze ci odpowiada toksyczne życie muzułmanki.

Gość gość
chyba już drugi raz piszesz bez "." i "," ten gość to psychopata? «człowiek cierpiący na psychopatię» «o kimś, kto zachowuje się niezgodnie z przyjętymi normami i budzi lęk w otoczeniu»