Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jasssio

ile macie do zapłaty za ogrzewanie ??

Polecane posty

Gość jasssio

dużo mało?

Gość gośćoo
ja około 1000 zl

Gość gość
Ja swoje mieszkanie mam podpięte do ogrzewania sieciowego od http://termika.pgnig.pl/ i nie płacę za nie szczególnie drogo i jestem zadowolona z jego jakości.

Gość gość
ja miesiecznie w czynszu ok200zl

Gość gość
ogrzewam dom 110 metrow węglem. Koszt ok 200 zl miesiecznie.W całym domu 23 stopni.mam też drugi kocioł na gaz ale nie zwariowalem by grzać gazem ☺

Gość gość
100zł-za kawalerkę 30m, 23,6 na termostacie-ogrzewanie gazowe-piecyk gazowy-zosobną komorą spalania ;p nowe budownictwo

Gość gość
Ja mam ogrzewanie gazowe na LPG (zakładane przez fimę http://www.gal-gaz.pl/) i jestem bardzo z tego zadowolona. Sama nie myślałam, ze to będzie aż tak wydajne. W sumie to zbiornik napełniam kilka-kilknaście razy w roku i nie są to jakieś wielkie koszty w rozłożeniu na cały rok.

Gość gość
A czym najtaniej ogrzewać ?

Gość gość
Najtaniej to jest ogrzewać węglem. My z mężem kiedyś niego zrezygnowaliśmy i przeszliśmy na pellet ale rachunki były za drogie więc znowu wróciliśmy. Niby mówi się że węgiel nieekologiczny ale tak naprawdę kogo to obchodzi jak trzeba wiązać co miesiąc koniec z końcem. A palimy w kotle Krzaczka z którego jesteśmy bardzo zadowoleni bo nie ma z nim żadnych problemów.