Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Taśmy "uwaga szkło"

Polecane posty

Gość gość

Szukam taśm pakownych z nadrukiem. Głównie chodzi mi o nadruk "uwaga szkło". Znalazłam ofertę na pakart.com.pl, ale szukam też innej opcji? Polecacie coś? Zamówienie będzie spore, więc zależy mi na sprawdzonej firmie.

Gość gość
Zmień zapytanie na "taśma szkło". Będą lepsze wyniki.

Gość gość
W sklepie firmy Pakart są takie taśmy. Sama zamawiałam u nich parę produktów, więc można uznać, że to sprawdzona firma.

Gość gość
Możesz zamówić taśmy pakowe z nadrukiem od www.masterpak.pl. Nanoszą na nie dowolne grafiki, są dostępne taśmy w różnych rozmiarach. Ja już wiele razy od nich zamawiałam taśmy czy pudełka kaszerowane i jestem zadowolona ze współpracy z nimi

Gość gość
ja polecam sklep www.tasma.krakow.pl. dostaniesz tam taśmy każdego rodzaju. Zamawiałam u nich taśmy z logo naszej firmy oraz właśnie te z napisem szkło.

Gość gość
Znajdziesz takie w www.totalmarket.pl. Wykonują indywidualne zlecenia co do nadruków na taśmach, więc smiało możesz do nich uderzać.

Gość gość
Gdzie mogę znaleźć taką taśmę?

Gość gość
Zajrzyj do http://www.tasma.krakow.pl/. Widziałałem u nich ostatnio taśmy z nadrukiem. Posiadają zresztą różnego rodzaju taśmy i kleje specjalistyczne, które są dobrej jakości i nie problemu z ich trwałoscią także myślę, że powinieś być zadowolony.