Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćbrzydki

poznałem fajną dziewczynę w necie ale jest problem

Polecane posty

Gość gośćbrzydki

rozmawiało nam się super, poprosiłem o zdjęcie - wysłała mi. Ona jest bardzo ładna, szczupła i atrakcyjna. Ja jej też wysłalem - bo mnie o to prosiła. Spodobaly jej się moje zdjęcia ale problem jest taki, ze wysłałem jej takie na których wyglądam bardzo korzystnie. W rzeczywistości mam tzw. lekki piwny brzuszek i ogólnie bardziej krzywą mordę. W ogóle to wysłalem jej zdjęcia, gdzie ważyłem jakieś 10kg mniej...Zależy mi na niej, na tym żeby ją poznać ale jak mnie zobaczy na żywo to ucieknie. A i najgorsze jest to, że już się umówiliśmy na przyszły tydzień...masakra!

Gość gość
Wyjedź nad morze i zacznik ćwiczyć, dużo biegać i jeść mniej tłusto. w tydzień powinieneś spokojnie te 10 kg zrzucić. Mi się udało z 80 kg na ok. 70 kg w 3 dni.

Gość gośćbrzydki
nie mam szans żeby teraz wyjechać na obóz odchudzający

Gość gość
daj sobie szanse, dziewczyny sa mniej wybredne jesli chodzi o wyglad plci przeciwnej, gdyby odwrocic sytuacje i to ona okazala sie ta brzydsza i grubsza, to wiadomo ze nie zaprosilbys jej nawet na to pierwsze spotkanie

Gość gość
o kurcze ja mam podobny problem,on jest przekonany że jestem piękna a widział tylko twarz ,i jak mam tak szybko schudnąć :-)

Gość gośćmgielka
to dlaczego umówiłeś się tak szybko:-) chodz odchudzaj się ze mną bo ja dzielę Twój los ,chodzmy dziś na basen

Gość gość
No to najwyżej się nie sprawdzisz w rzeczywistosci i ona z ciebie zrezygnuje. Znajdzie sobie innego.

Gość gośćmgielka
ja mam takie emocje że jeść za bardzo nie mogę więc pewnie schudnę

Gość gość
To po ch/uj wysyłasz stare zdjęcia laskom? Masz nauczkę na przyszłość :)

Gość gość
A moze ona tez wyslala jakies stare zdjecia? i teraz sie zastanawia co zrobic zebys nie zauwazyl ze ma nadwage heheh a tak serio to nie przejmuj sie idz na spotkanie co ma byc to bedzie. Mozesz jej lekko zasugerowac ze troche przytyes od tamtego czasu zeby nie byla totalnie zaskoczona i tyle. Powodzenia.

Gość gość
No właśnie, jakby to ona była grubsza albo wyglądała gorzej niż na zdjęciach, to pewnie uciekłbyś od razu albo nawet się nie przyznał, że ją znasz. Samo sobie odpowiedz, jakbys zareagował gdyby sytuacja była odwrotna??? Więc nie dziw się dziewczynie.

Gość gośćmgielka
oj przesadzacie,jak on ma fajną energię a laska jak mądra to jakąs tam niewielką nadwagę daruje ,przecież i tak spalą w sexie

Gość gość
napisz jej że musisz przesunąć o miesiąc spotkanie bo złamałeś nogę:-)

Gość gośćbrzydki
Jej zdjęcia są raczej nowe, opowiadała mi ,że była nad morzem na urlopie i właśnie z urlopu ma te zdjęcia. Z resztą - jakby ona była te 10kg grubsza to pewnie by mi nie przeszkadzało :P

Gość gość
no właśnie,mi tez by nie przeszkadzało u niego jakby przytył trochę ,wpadłam i nie obchodzi mnie trochę więcej ciała

Gość gość
A jakby była trochę brzydsza/mniej atrakcyjna niż jest na zdjęciach? Uciekłbyś? Wiadomo, że zdjęcia to płaski obraz i często niewiele ma wspólnego z rzeczywistością, niektórzy są bardzo fotogeniczni, a w realu już gorzej wyglądają (Czasami jest na odwrót, ktoś jest niefotoegniczny, a w realu piękny)

Gość gość
kobiety bardziej patrzą na wygląd niż faceci! masz przekichane nie masz u niej szans :(

Gość gość
nie chrzań ,o wszystkim zadecyduje zapach :-)