Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

artur_marynarz

Zareczyny, Zakopane, Gory

Polecane posty

Witajcie! Zwykle nie korzystam z forum, mam bujną fantazję i jakoś nigdy nie odczuwałem potrzeby korzystać z forum, ale widzę że można sporo bardzo ciekawych porad przeczytać, więc czemu nie napisać jaki mam problem smiech.gif Słuchajcie za dwa tygodnie z dziewczyną jadę do Zakopanego i tam chcę się oświadczyć. Chciałbym na jakiejś górskiej polanie z widokiem na góry czy znacie konkretnie takie miejsca ? Chciałbym się tam dostać np: bryczką lub jeśli nie daleko to pieszo, ponieważ na pewno nachodzimy się popołudniu po mieście bo i tam będą na nią czekały mini niespodzianki usmiech.gif . Mam pytanie również gdzie mógłbym załatwić jakieś stolik, krzesła i pochodnie i osobę która pomogła mi to przygotować. Jak myślicie posiłek lepiej zjeść w apartamencie jak wrócimy czy na takiej polanie... A i czy kojarzycie jakąś fajną kwiaciarnie w Zakopanem ? Chce aby czuła się wyjątkowo. No i po powrocie do pokoju świeczki, nowa bielizna i wiadomo jezyk.gif Jak macie jakieś sugestie to śmiało piszcie smiech.gif

Gość gośćasdert5435
na google jest strona, nie pamiętam niestety adresu, ale można wynająć bryczke, pochodnie do tego i góral zawiezie was w fajne miejsce ja tez planuję oświadczyny w zakopanym w podobnym klimacie co twój poczytaj na necie, na pewno uzyskasz ciekawe informację i powodzenia !!! ;)