Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

W Dudzie pokładamy nadzieję

Czy ktoś mnie na kafe lubi?

Polecane posty

Gość gość
Jak mam cię lubić ?Przecież nawet nie znam.Ja bym chciała,żeby jednak PiS wygrał wybory,bo tylko na nich można liczyć,że wprowadzą zakaz handlu w niedzielę.Tak jak we wszystkich sąsiednich krajach.W sobotę po godz 15markety i galerie zamknięte,a chleb,papier toaletowy,czy coś o czymś zapomnisz kupisz w sklepie na stacjach benzynowych.U nas ludzie łażą,bo wszystko jest otwarte,snują się jak smród po gaciach,a wcale nie kupują dużo,po prostu tak spędzają niedzielę.Zamiast zabrać dzieci na spacer do parku to męczą łażeniem po sieciówkach z ciuchami,żeby tam się darły.Czas to zmienić.Tylu ludzi kibluje cały dzień w pracy,a mało co sprzeda:-(

Gość gość
Sram na ciebie

Gość gość
A ja na ciebie:-P

Gość gość
Lubie lizać wargi sromowe podczas menstruacji

Gość gość
Ta praca w niedzielę w sklepach to bez sensu.Sąsiadka pracuje w znanym biurze podróży w galerii handlowej.W niedzielę nikt tam nawet nie wchodzi,ale siedzieć trzeba do 21szej,bo tak czynne.Biedni ci ludzie.Znajoma w drogerii też tak siedzi,żeby za cały dzień kilka osób przyszło perfumy wąchać.

Gość gość
Ty z 18:26mój pies zrobił kupę,nawet dosyć dużą:-PChcesz się poczęstować?

Gość gość
uwielbiam lizac o***t psa przy robionej kupie achh ochh schlapałem sie na monitor teraz z lizuje