Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

faceci czy mówicie kobietom ze są piękne?

Polecane posty

Gość gość

dostrzegacie piękno w kobietach??

Gość gość
Pięknym mówię , brzydkim nie , bo kłamać nie chcę . Brzydkim mówię inne komplementy.

Gość gość
Piękno zewnętrzne owszem. Akurat mam bardzo ładną zone więc mówię. Ale wcześniej z poznanymi dziewczynami jakoś zdarzało się nie mówić gdyż jakoś nie umiałem kłamać gdy jakaś np była średnia. Tu się zastępowało slowami typu ładna figura, fajne piersi itd. Mało jest kobiet które można określić mianem pięknej. Chyba, że sobie dziewczyny słodzą na facebooku.

Gość gość
przesliczna i piekna to to samo ? moja byla naprawde piekna kobieta ale podczas glupiej sytuacji z moja obecna dziewczyna po pijaku przy nich powiedzialem do bylej ze zaluje ze z nia nie jestem bo nigdy w zyciu nie widzialem tak przepieknej kobiety i umiacej tak kochac no i przez moja glupote zwiazek sie rozlecial

Gość gość
ja raz się spotkałem z dziwną sytuacją. Otóż mówię pewnej dziewczynie że jest piękna idt że ma ładną figurę i mi się podoba a ona... uderzyła mnie z liścia .. mnie to zabolało potem odwróciła się i dała mi kopniaka prosto w twarz i uciekła :/ nie miła sytuacja od tej pory się waham czy cokolwiek mówić