Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wyglad testu ciazowego

Polecane posty

Gość gość

Witam. Ostania miesiaczke mialam dosc niedawno bo 3 tygodnie temu. Dzis rano (4:30) zrobilam test ciazowy. Pierwsza kreska wyraznie czerwona/rozowa druga .... niby blada wewnatrz ale oba brzegi sa lekko rozowe. nawet na poczatku ich nie zauwazylam dopiero wychodzac do pracy po jakis 20 min w innym swietle je zauwazylam. Czy to moze oznaczac ciaze? W zeszlym roku poronilam w 3 miesiacu ale pamietam ze wtedy test ciazowy tez byl niewyrazny a druga kreska widoczna dopiero pod katem.

Gość gość
Przeważnie na teście jest napisane, że po upływie dłuższego czasu niż zalecony, wynik może być fałszywy. Lepiej powtórz test za parę dni.

Gość dziki gon
Jeśli druga kreska jest, nawet niewyraźna, może oznaczać ciążę. Może to być też błąd testu. Najleoiej powtórzyć test za dwa dni jak bedzier wiecej hcg w organizmie. Mam taka sama sytuację, jedna kreska blada już drugi dzień z rzędu. Będę dalej testować aż pojawi się gruba kreska :-)

Gość gość
Razem z narzeczonym chcemy miec dziecko ale myslalam ze moze w przyszlym roku zaczniemy sie znowu starac. Od trzech dni dziwnie sie czuje, dokladnie tak jak rok temu. Jesli jestem w ciazy to bede mega szczesliwa ale nie wiem czy to nie urojenia. caly czas patrze na ten test i nie wiem jak reagowac. W koncu nie mowie ze ciaza jest niemozliwa bo uzywamy tylko prezerwatyw i to nie zawsze

Gość gość
dodam ze kilku dni mam lekko bialawa wydzieline z pochwy

Gość dziki gon
Lepiej się nie nastawiać, bo ten test może nic nie znaczyć skoro zobaczylas na nim coś po jednak długim czasie od wykonania go. Powtórz jutro albo za dwa dni i zobaczysz :-) powodzenia