Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Brunetos244

Dziewczyny dają ciała, są łatwe jak ugotowanie wody w garczku

Polecane posty

Na jakichś imprezach gdzie jeszcze dochodzi alkochol to tylko czekają aż jednemu czy drugiemu pociągną pałę. Przykro mi chłopcy.. Twarde realia naszego życia. Ale nie łamcie się. Niektóre z nich chcą tworzyć stałe związki :)

Gość gość
Co prawda, to prawda. Pytanie tylko kiedy autor zechce związku z "porządną". A ona go wyśmieje, bo wszyscy wiedzą o jego podbojach i zaliczaniu łatwych kobiet.

Gość gość
jak nie ma popytu to nie ma podaży :( gdyby faceci byli moralni wówczas nie byłoby niemoralnych kobiet

Gość gość
Cześć największy koniobijco haha

Skąd ci w ogóle przyszło do głowy że ona będzie wiedzieć o jakichś "podbojach" :) hihihi Sama pewnie była nie lepsza. Te zdzirowate dziewczyny latwo potem poznać. Ich życie lekkich obyczjów sie jednak na nich odbija, jakoś cos w nich za kazdym razem umiera zauważylem. One tak naprawde są nieszczesliwe, chcà miłosci ale z jakichs powodów wybierają mnozenie doświadczeń seksualnych

Gość gość
A mój mąż nic nie wie o mojej przeszłości i nigdy się nie dowie. Tak jest lepiej dla niego i dla mnie. Sprzedałam mu bajeczkę, że tylko z nim i pierwszy raz. Kupił bez namawiania a teraz jest przekonany, że właśnie tak było.

Gość gość
18:17 ciekawa teoria a jak odbija się ten tryb życia na "zużytych"?

Przyjdzie punkt zwrotny w ich życiu, taki moment że zechcą się zmienić. Wiekszosc mlodych ludzi chce sie wyszaleć, porządnie.. Tak bardzo boją sie że potem będą zalowac straconych lat. I szczerze wolalbym taką co sie wyszalała bo będzie wierniejsza.

Gość gość
A może zadziała zasada że ciągnie wilka do lasu?

Gość gość
błądzisz Brunetos ale nawet gdby Ci ktoś pokazał drogowskaz to byś i tak poszedł tam gdzie Cię ciągną przyjemności... słaaabe

Gość gość
Tiiaa jasne:D🖐️

Gość gość
Co Ty na to Brunatos ?

Brunetos mimo ze robisz bledy ortograficzne to jestes madrym czlowiekiem ;) zycze Ci wszystkiego najlepszego :D ja postanowilem ze ****ne jak popracuje nad swo cialem bo lapy chude i brzuch tlusty inowlosiony :( nie chce zeby zadna laska ogladala moje cialo w takim stanie. Wczoraj mnie laska pidrywala lol.

Wow Niedorobiony jestem wzruszony :) Tobie też wszystkiego dobrego i znalezienia fajnej laski. Gość Ty masz lepszy pomysł na życie ? To sie pochwal

Gość gość
Brunetos, wysłuchałeś słów tego egzorcysty ? Co Ty na to ?

Gość gość
Ja wam dam dobrą radę: nigdy nie mówcie swojemu partnerowi o poprzednich przeżyciach. Facet ma zawsze myśleć że jest pierwszy i wyjątkowy. A te wspomnienia jakie macie zachowajcie dla siebie, bo inaczej zepsujecie związek. Oni chcą słyszeć kłamstwa a jak im się powie prawdę to są w****ieni.

Gość gość
Wolny seks to wędka, na którą zły łowi takich jak Autor.

Gość gość
W sumie jak zakłamany musi być ktoś, kto pluje jadem na dziewczyny, że są puszczalskie a sam je "konsumuje" w ilościach hurtowych ? To tak jakby jeść chleb i jednocześnie rzygać na niego.

Gość gość
A skoro mówisz na nie "zdziry" więc w takim razie kim Ty jesteś autorze tematu ?

Gość gość
To świadczy bardziej o tym, że wykorzystuje ich głupotę i gościnność w kroku. Kolejny argument za tym, że nie byłoby suczysk, nie byłoby k******a.

Gość gość
Wykorzystuje naiwność dziewczyn i jeszcze mówi o nich "zdziry" a sam korzysta z ich "usług" nagminnie. Myślę, że jednak Autor tematu nie ma za wiele do zaoferowania normalnej dziewczynie skoro "leci" tylko na te łatwe... Słabe :(

Gość gość
"Wykorzystuje naiwność dziewczyn i jeszcze mówi o nich "zdziry" a sam korzysta z ich "usług" nagminnie."Naprawdę w to wierzysz? :D

Gość gość
brunetos skoro tak zgłebiłeś temat, to te zdziry yebałeś.Inaczej bys nie wiedział.Kolejny raz gratuluję gustu, zwłaszcza to tej 40 z piegowatymi wymionami

Ale one same tak czasem o sobie myslą. Niemiałem zamiaru nikogo obrażac, zaraz zmienie to słowo. Poprostu dziewczyny sie chcą wyszaleć i są jakie są ja tego niekrytykuje. Po jutrze sie umówiłem z elegancką starszą dziewczyną z dobrego salonu fryzjerskiego. Nie sądze że jest lekkich obyczajów ale kro wie. Tydzien temu poznałem niemke ktora robi tu doktorat z medycyny także niemozna mi zarzucić że wyrywam tylko te łatwe.

Gość gość
Problem w tym Brunetos, że Ty je nie wyrywasz do filharmonii czy teatru, kina czy jakieś rozrywki z kulturą ale na wyrywasz dziunie z dyskoteki na sex. I to jest słabe.