Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strigoico jesteś?

Polecane posty

Gość gość

Słuchaj znam dobrego rehabilitanta z Koszalina mogę ci dać na niego namiar. Odezwij się do mnie jak trafisz na mój temat.

Gość gość
Namysłów (łac. Namislavia, niem. Namslau) – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. W latach 1975-1998 miasto administracyjnie należało do starego woj. opolskiego. Prawa miejskie uzyskano ok. 1249 roku.W mieście bardzo silnie rozwinął się przemysł spożywczy (zakłady ziemniaczane, wytwórnia lodów Nestle), ale także przemysł piwowarski (Browar Namysłów) oraz przemysł elektrotechniczny, metalowy i obuwniczy.

Gość gość
Już dawno jej tu nie widziałem.

Gość gość
Nie mogę znaleźć jej tematu o rehabilitacji bo napisała bym tam, pamięta może ktoś z was jak tytuł?

Gość gość
ciągnij pałę ty j****y frajerze BEZBRONNY PRAWICZKU !!! Jesteś zwykłym śmieciem :D Zasraniec monn hahaha sram ci do ryja buraku

Gość gość
moon to zwykła pi/zdeczka i wie to każdy z kafe

Gość gość
Pamiętam że było tam coś o rehabilitacji jakąś tam metodą. Ale nie pamiętam jaką.

Gość gość
No to wpisz w wyszukiwaniu frazes "Rehabilitacja metodą" i może znajdziesz jej temat.