Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki wiek jest waszym zdaniem ostateczny dla prawiczka?

Polecane posty

Gość gość

tzn. jaki wiek jest normalny w opinii publicznej do bycia prawiczkiem i jaka jest jego górna granica.

Gość gość
jak dla mnie 25 to wielkie maximum

Gość gość
24 lata hehe

Gość gość
A Ty Piwosz już "po" czy jeszcze "przed"? :D

Gość gość
Górna to 20, no może jeszcze 21 lat. Później to już tylko przegrywy.

Gość gość
Ponawiam temat :)

Gość gość
nie rozumiem wogole tego problemu bycia prawikiem przeciez to ATUT jest !!!

Gość gość
To atut tylko kiedy jesteś stosunkowo młody. Potem jest to nieudacznictwo. Ja przez to wpadam w ogromne kompleksy. Wiem, że w życiu nie chodzi o to by tylko uprawiać seks, ale kiedy widzę innych wmoim wieku lub nawet młodszych to większość ma już to dawno za sobą, a ja anwet nie mam z kim.

Gość prawik26
gość wyżej zabawny jesteś chociaż ja nie mam takiego bólu że jestem prawikiem jest mi to obojętne różnię się w tej kwestii od przeciętnego prawika bo nigdy nie miałem takiego ciśnienia żeby znaleźć dziewczynę i zaliczyć czy stworzyć związek. Nigdy nawet nie szukałem po prostu z góry założyłem że z takim małym przyrodzeniem i tak mnie zostawi a jeśli nie to i tak będę miał słaby seks przez kompleksy, uznałem że nie warto się starać bo nie ma o co, nie ma czegoś takiego jak udany seks, związek i ja.Dla mnie w ogóle nie ma niczego w życiu o co warto walczyć.

Gość gość
Ja miałem do całkiem niedawna podobne nastawienie czyli jak ktoś się trafi to biorę a jak nie to ch#j z tym. Nigdy nikogo nie miałem ani nigdy nikogo nie szukałem i obecnie też nie szukam. Czuję jednak, że nic samo w życiu nie przyjdzie, więc muszę jakoś wyczuć okazję. Tu nie tylko chodzi o seks, po prostu potrzebuję kogoś bliskiego sercu.

Gość prawik26
"kiedy widzę innych wmoim wieku lub nawet młodszych to większość ma już to dawno za sobą, a ja anwet nie mam z kim. " x miałem tak ale wiedziałem że nic z tego że nawet jak znajdę to nie będę miał takiego seksu jak normalni ludzie inna kwestia że ja ich nie wiedzę bo siedzę w domu czasem tylko na fejsbuku u brata widzę starych znajomych wtedy trochę żal że oni żyją całkiem inaczej ''Tu nie tylko chodzi o seks, po prostu potrzebuję kogoś bliskiego sercu. '' x też tak miałem, silną potrzebę przytulania i poczucie przytłaczającej samotności ale to przeszło gdzieś tak po 22 roku życia

Gość gość
36 lat osatecznie

Gość gość
up Kurna, serio pytam :/

Gość gość
Nie wypowiem sie na temat poruszony w tytule ale musze tylko dodać że strasznie ale to naprawde strasznie irytuje mnie jak ktoś używa słów "dobry seks", "licze na chociaż dobry seks"....nienawidze tego.

Gość już wiecie wszystko
kto nie zadoopczy do 25 roku życia jest 100% pedałem

Gość prawik26
byłem tez trochę głupi bo mogłem i tak mieć mega seks (chociaż nie taki wymarzony) mimo małego bo młode laski są ciasne i zakochanie sprawia że jest wspaniale bo czułość też jest fajna, wyjątkowość sytuacji, poznawanie tego wszystkie, młode ciało kobiety więc myślę że z małym nie ma co się załamywać w młodości, pożądanie też miałem ogromne, niestety w 21 roku życia straciłem libido prawie do zera i wtedy to już w ogóle mi się odechciało wszystkiego jak bym mógł cofnąć czas cieszyłbym się tym co miał a nie wymyślał problemy, dziewczyna byłaby napędem do życia i nie straciłbym libido bo poszedłbym zawczasu do lekarza i wiele innych rzeczy bym nie zaniechał.

Gość prawik26
gość dziś ''Nie wypowiem sie na temat poruszony w tytule ale musze tylko dodać że strasznie ale to naprawde strasznie irytuje mnie jak ktoś używa słów "dobry seks", "licze na chociaż dobry seks"....nienawidze tego. '' x dlaczego?

Gość gość
Nie ma takiego wieku. Każdy to robi kiedy czuje, że to odpowiedni moment... xD Żartuję :D Najczęściej to od 18 do max absolutnego 21 lat. Potem tylko współczuć i się przyzwyczajać, bo już się raczej to nie zmieni.