Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawik26

nic mi się nie chce i nie wiem jak temu zaradzić

Polecane posty

Gość prawik26

mam wrażenie że nigdy nie będę szczęśliwy kiedyś byłem zanim poszedłem do przedszkola skąd takie przekonanie bo bardzo pragnę od zawsze czyli od 11roku życia mieć żonę i się z nią kochać od 19 mieć bardzo udany i częsty seks nigdy się nie spełni już bo 11cm penis zanikające libido no i nie wiem po co żyć bo wszystko wydaję się blade poza miłością i seksem

Gość prawik26
tak wiem, nikogo to nie obchodzi (chyba zacznę sam sobie odpisywać pod zmienionymi nikami)

Gość gość
jak sie zakochasz wróci Ci libido :P

Gość prawik26
przez samą świadomość tego czym dysponuję nigdy się nie zakocham i w zasadzie chyba nigdy nie kochałem

Gość gość
a szkoda,bo jak ktoś Cię pokocha nie zostawi Cię z takiego powodu,tak samo jak kobieta z małymi cyckami też przecież może być kochana i akceptowana

Gość prawik26
małe cycki to co innego duże cycki nie są potrzebne do seksu a przynajmniej średni penis jest potrzebny do super fajnego seksu bo takiego słabego nie chcę nawet jeśli kobiecie by było wystarczająco dobrze Czy można porządnie w*****ać żonę mając za małego czy w ogóle można mieć z takim ostry seks. Przecież ostro to mocno, szybko, głęboko i tak żeby jak najmocniej było czuć. A wiadomo że mały jest słabo odczuwalny i odpadają pozycje z którymi średni sobie poradzi. Nawet nie chce mi się o tym pisać. Oczywiście mógłbym mieć żonę, dzieci, pracę, dom, samochód, wakacje i taki sobie seks, to mnie nie uszczęśliwi bo zawsze marzyłem o z******tym seksie z z******tym pożądaniem.

Gość gość
ee tam,seks najlepszy jest z kimś kogo sie kocha a cycki tez urozmaicają seks,z małymi nie da sie "na hiszpana" np i to glownie faceci oceniają tymi kategoriami,nie kobiety

Gość prawik26
oceniam siebie a to mi wolno oczywiście miłość daje dobry seks ale po 2-3latach pierwsze uniesienie mija i zaczynamy dostrzegać wady partnera w pełnej krasie jak już pisałem posiadanie małego penisa i malejące libido całkowicie zniechęca mnie do życia i starania się o cokolwiek, nie czuję się jak mężczyzna, popęd jest tym co napędza mężczyzn, popęd do seksu jest jakoś połączony z popędem do życia, chęcią podejmowania wyzwań, rywalizacji, odczuwaniem potrzeb i chęci ich spełniania