Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćfvdvd

okłamałam chłopaka i teraz nie wiem jak ztego wybrnąć

Polecane posty

Gość gośćfvdvd

Pozanałam go miesiąc temu.Wstydziłam się że jadę z mamą na wakacje do Hiszpanii i powiedziałam że lece z siostrą.A mam dobry kontakt z mamą i często razem wyjezdzmy. On mi dziś powiedział że ma niespodziankę i że kupił wycieczkę w hotelu obok!!! Jestem wkurzona bardzo. Nie czuje się na tyle swobodnie jeszcze żeby spędzać urlop z nim.Chciałam odpocząć od całego świata. Mama to moja przyjaciółka Co teraz...Wyobrazam sobie jego mine jak zamiast siostry zobaczy mame.Siostra miała ze mną jechać na prawde ale 3 miesiące temu zmieniliśmy wycieczkę na mamę bo siostra się rozmyśliła.. Wylot w niedziele.. Ja mu dawałam do zrozumienia że to nie jest dobry pomysł bo siostra jest nieśmiała będzie się wtsydziłą wyjść na plaże itp...A on i tak kupił tą wycieczkę!

Gość gość
ee tam wielkie halo powiesz ze sie rozmyslila w ostatniej chwili/zlamala noge cos w tym guscie i zamiast niej jedzie mama.. taka zmiana osoby w biurze podrozy to nie problem, wiem bo sama to robilam kiedys, koszt 100 zlotych.

Gość gość
ale jak on będzie się czuł?

Gość gość
Trochr nachalny typ. Ale z klamstewka latwo wybrac siostrze cos wypadlo leci mama i juz

Gość gość
nie moge przestać myslec o tym wyjezdzie. Słuchajcie wiem,że go okłamałam ale nie sadzicie ze ten facet jest egoistą i nie ma wyczucia. Powiedziałm mu że siostra się by zle czuła jako przyzwoitka a on wbrew mojej woli wykupił wycieczke.Nie będę się z nim spotykała,jeśli juz na początku ktoś stawia mnie w takiej sytuacji

Gość gość
Jejku, Ty jesteś taka pocieszna 😍 ;)

Gość gość
Wszystkie baby to kłamczuchy. Na przyszłość nie kłam, to nie będzie problemów.