Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego katolik Andrzej Duda spłodził tylko jedno dziecko?

Polecane posty

Gość gość
Bronek z Bronkową nawet spali w kosciele

Gość gość
dlatego ze nie sypiaja ze sobą, nie współżyją od bardzo dawna...taka jest prawda skąd wiem nieważne.

Gość gość
a co do kingi jest jego córką w 100%-ach więc plot też nie siejcie bo.widać ze nie znacie prawdy. andrzeja znam.

Gość gość
jego zona pochodzi z narodu pejsatych i ma pipke w poprzek

Gość gość
Jak maja miec wiecej dzieci, jak maliniak lubi nastolatki. To zboczus, ktory wali konia do profili nastolatek. Teraz troche zmniejszyl korzystanie, no bo prezydentem zostal i nie wypada, ale pare juz razy dziennikarze go juz złapali jak szczerzy zeby do galerianek...

Gość gość
A któremu facetowi się nie podobają młode kobiety? zresztą kiedy go niby ktoś nakryl by szczerzyl zęby do galerianek, żeś wymyślił gosciu...jak nie ma uczuć między nim a Agatą to normalne ze zwraca uwagę na inne kobiety, on ma taką nature ze chce być miły dla każdego..ciągle jest uśmiechnięty bo taki już jest czy to do 60-latki czy 18-latki heh..a to co piszą w mediach o tym ze pisze z nastolatkami to tak się składa ze te profile o takich głupich nazwach nie są prawdziwe zostały stworzone specjalnie po to by go ośmieszyć nie prowadzi sam tego konta na twiterze wbrew temu co musi mówić ze niby sam prowadzi... i to oni piszą za niego z tymi profilami które sami dali pod obserwowanie..by andrzeja ośmieszyć potem kazali kolezakom pisac artykuły akurat o tym...fakt faktem ze kogoś tam chyba ma jakas młodą dziewczyne ale z tego co wiem jest napewno pełnoletnia więc nie robcie z niego jakiegos idioty, znam go i wiem ze jest uczciwym człowiekiem bardzo porządnym.

Gość gość
Dudus <3

Gość gość
Zbych Stonoga twierdzi, ze siostra endrju to jego corka

Gość gość
Zbyszek gowno wie, on ma córkę tylko Kinge, tego jestem pewna w 100%-tach znam się z nim

Gość gość
Dobrze ,że Andrzej nie spłodził syna jak on

Gość gość
zrobił raz a dobrze ,a inni robili robili robili i co z tej roboty

Gość gość
maja jedno bo inne wyskrobali.