Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego katolik Andrzej Duda spłodził tylko jedno dziecko?

Polecane posty

Gość gość

albo stosował antykoncepcję albo abortował, przez tyle lat spłodzić tylko córeczkę podejrzane....

Gość gość
nie mów mi o nim tylko kretyna z siebie robi

Gość gość
To jego prywatna sprawa.Wazne ze prezydentem jest swietnym.Nigdzie jeszcze w czasie swych wizyt nie potrzebowal tlumacza.Z kartki nie musi czytac.Na krzesla nie wlazi i nie klania się w pas jak tamten

Gość gość
stosowal npr

Gość gość
musiał albo nie posuwać albo ma złą jakość plemniorów

Gość gość
to odpowiedz broken dlaczego? 20 pare lat współżycia i tylko jeden potomek; tu jest jakiś szwindel i tyle

Gość gość
czeba zapytac pana redaktora w szkle kontaktowym ! tylko nie da sie za uja do nich dodzwonic

Gość gość
Bul miał się czym pochwalić.

Gość gość
już chociażby przez to plastuś jest dla mnie niewiarygodny

>>>Dlaczego katolik Andrzej Duda spłodził tylko jedno dziecko?<<< x A skąd wiesz, że to on spłodził :P ? x Zrobiłaś test DNA ?

Gość gość
jakie pytanie takie odpowiedzi widze, dopoki nie zaczniesz starac sie o stworzenie rodziny nigdy nie zrozumiesz.

Gość gość
Wsrod normalnych luzi bylaby prywatna sprawa, ile kto ma dzieci, ale PISowcy kreuja się na świetych i w dodatku narzucaja innym ieologie, sami sie jej nie trymając. Nie znosze hipokryzji - co innego głosić, co innego czynic . Tak samo jak kiedys kampanijne zdjecie swietej rodziny Kaczyńskich, choc wiadomo, jak było z Marta.

Gość gość
Jak mozna zadawać takie pytania - wiadomo, ze p. prez użyl zony tylko raz - w celu prokreacji - przeciez dla niego najwazniejszym autorytetem jest kościół, stosuje sie o jego wskazań i uczyni wszystko, zeby caly naród robił to samo, przecież po to go Polacy wybrali..

Gość gość
Nam ksiądz na kolędzie powiedział, że nie jesteśmy dobrymi katolikami, bo mamy tylko jedno dziecko.

Gość karol II wielki troll
na nic wasze trollowanie:) samodzielny rządy pisu to już pewnik:)

Gość gość
I bardzo dobrze. Z czasem i lemingi będą zadowolone Trzeba bylo prezydenta Dude żeby niektórzy przejrzeli na oczy i zauwazyli miernote Bronka

Gość gość
bronek byl do bani, po jest zenujace, ale pis to dla mniekatastrofa. ja chce zyc w kraju gdzie mam jakis wybor.a nie gdzie jest jedyne sluszne rozwiazanie i to jeszcze z boza pomoca. nie wierze w boga- jak mam zyc w tym kraju?

Gość gość
Jestem świętym katolikiem, od 21 lat żonatym a tą samą jedyna żoną, seks tylko prokreacyjny wedle nauk proboszcza, niestety chyba strzelam ślepakami albo moja jest jałówką.

Gość kilka słów o
Ja też nie wierzę, ale doszedłem do wniosku, że jest coś o wiele ważniejszego niż moja niewiara w Boga. I to coś nazywa się: SUWERENNE PAŃSTWO. Tak się składa, że w Polsce patrioci to bardzo często katolicy. Albo się jako niewierzący z tymi katolikami dogadam, albo będę jęczał i jątrzył, że mi się Bóg Honor Ojczyzna nie podobają. Polska wolna i skutecznie zarządzana, będzie zawsze miała rys katolicki, czy to się komu podoba, czy nie. Polska przetrwała między innymi dlatego, że pomiędzy pruskimi protestantami i ruskimi prawosławnymi, była katolicka. I myślę, że jak się to komu tak bardzo nie podoba, to niech jednak wyjedzie.

Gość gość
to podejscie jest glupie bo rownie dobrze mozna powiedziec to o kazdym sympatyku konkretnej grupy politycznej- niepodoba ci sie to wyjedz. nie jestem gorsza polka a patrzac na wzor spoleczensstwa powinnam z jadem na ustach isc i walczyc o "swoja" polske. ja wyjazdu nie wykluczam jezeli suwerenna polska ma oznaczac ograniczenie mojej swobody bo moja wolnosc jest dla mnie wazniejsza. sa kraje ktore daja rade pogodzic te dwie rzeczy. tyle ze uwazam szczucie ludzi przeciwko sobie ma wyzszy cel a wydaje mi sie ze cos takiego wlasnie sie dzieje." katole" vs reszta= ludzie zwalczaja ludzi.

Gość gość
na nic wasze trollowanieusmiech.gif samodzielny rządy pisu to już pewnikusmiech.gif xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx W polityce nie ma nic pewnego, do wyborów jeszcze 3 tygodnie, a to sporo aby stracić kilka procent. Jeśli pamiętasz wybory z 2001 wiesz o czym mówię

Gość gość
Moim zdaniem to sprawka jego żony. Nie wiemy nawet czy jest katoliczką.

Gość gość
PiS ma fajny program gospodarczy.A PO ma program krytykujacy PiS :-)

Gość gość
Co znaczy ,,fajny'' taki którego i tak nie będzie realizowało?

Gość gość
A skad wiesz czy nie jest impotentem, albo ma złe nasienie?

Gość gość
podobno Kinga nie jest jego corką

Gość gość
Od liceum palił fajki znaczy strzelba ładowała pewnie w Agatke ślepakami tylko na początku mial pełne naboje

Gość gość
Tez mnie to zastanawialo...zwlaszcza gdy mowil o 500plus i ujemnym wyzu demograficznym...przyklad idzie z gory. :-) Bronek jaki byl taki byl ale mial ten przekonujacy "argument" :-) mowie to z przymruzeniem oka :-)