Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

"Będzie wojna"Jackowski jasnowidz

Polecane posty

Gość gość

bardzo mądra wypowiedz,polecam wysłuchać

Gość gość
daj prosze linka?

Gość gość
Rok temu mówił że we wrześniu tego roku Europa przeżyje kryzys największy od 2ws.

Gość gość
sluchałam tego,zapowiada ze 2016 to rok wojny

Gość gość
według niego uchodźcy są celowo wpuszczani do Europy by nas osłabić przed wojną z Rosją Azją ,cwany pomysł

Gość gość
do 23:27 bardzo Ci dziekuje,raz jeszcze dzieki,ja w Canadzie dlatego nie znam tego pana.

Gość gość
tez mi sie wydaje ze sie beda araby buntowali,bo nikt nie bedzie im miiodem doopsko smaroval, beda zawiedzeni i nam dadza sie we znaki.a Putin to jest stary cwany agent i nas na strach bierze,Putin niech sobie wezmie grecje i niech wylize J///aja temu Jonovi z Korei Polnocnej oni naprawde jak blizniaki

Gość gość
nie ma za co :-) u nas nie ma osoby która nie zna tego pana,pozdrawiam

Gość gość
Do 23:28- A ile terrorystów między nimi. Troche odpoczną i zaczną działać.

Gość gość
Jackowski nie raz pomógł policji w odnalezieniu zwłok i to są fakty

Gość gość
a akurat to co mówi nie brzmi nawet jak jasnowidzenie a logiczne myślenie

Gość gość
Nie trzeba Jackowskiego słuchać, wystarczy popatrzeć jak państwa sie zbroją i zawiązują komitywy.

Gość gość
nie mam interesu w tym by Ci cokolwiek udowadniać Twoja sprawa co myślisz

Gość gość
Jesli wygra PIS i wezmie Macierewicza na ministra obrony narodowej to niestety tak ...Mysle,ze to robota Kremla a ludzie frajerzy daja sie podpuszczac.

Gość gość
Putina się nie bojcie ,natomiast na Ukrainie już od dawna są bojownicy isis.

Gość gość
Wojny były i będą a kolejna sie zbliża wielkimi krokami myśle że to już przesądzone.

Gość gość
https://www.youtube.com/watch?v=6JDByGh7F3E tu macie linka ale do niego nie trzeba jasnowidza islam zalewa europe 90% to wyżarte byczki pewnie żołnierze ,dzieci rodziny zostały w syri tam gdzie jest wojna !! niezle co ja pamietam jak mi babcia mówła ze pradziadek i prababka to szli na wojne a ona z ze starszą siostra uciekały czyli to dzieci uciekały z wojny ktos musiał walczyc walczyli dorosli wiec nikt mi nie wcisnie ciemnoty ze te 90%chłopa to sobie tak tylko przyjechało to inwazje i z tego bedzie wojna my sie z nimi nie dogadamy oni zyja w sredniowieczu jeszcze im jakis allach powie szariat wprowadzami i swietą wojne i juz mamy rzez na ulicach

Gość gość
Zgadzam się z nim bo gdy stworzono zlodziejsko-mafijny twór unii zaraz myślałam że skończy się wojną lecz przewidywała wojnę domową bo ile mogą ludzie wytrzymać upadlania przez politykow urzędników lekarzy itp..państwo policyjne. Władza grabi a ludzie zdychaja z głodu.Brak leczenia!!!!

Gość gość
Do 00:04- Święta racja!

Gość gość
co do uni to racja to jest sztuczny twór policyjne panstwo ale powiem wam co jeszcze HITLER miał taką sama koncepcje panstwa niemcy stolica reszta folwarki z*******lajace na stolice !!! to jest w ksiazce HITLERA która jest zakazana a tam to wszystko pisze co do joty wiec historia sie powtarza ,wkurza mnie tez ze USA Anglia FRancja r********y te kraje Syria Irak itp szukały zasobów i teraz z tego g****a ludzie uciekają a to uciekac powinni tylko do tych krajów co im tam namieszały !!! a tak to wam powiem jak to widze islamistów bedzie coraz wiecej ludzie sie beda w*****ac dojdzie do gorszych scen niz te na wyspie KOS czy w PAryzu bedzie wiecej zamachów ludzie nie bedą dawac rady wyjdzie wojsko jak zawsze znajdzie sie dobry wójek z USA i pomoze nam tu zaprowadzic swoją armią porzadek czyli powtórka z Wietnamu Syri Iraku Afganistaniu itp itd a po co to wszystko bo ameryka ma długi a zeby ich nie miała musi cos sprzedawac a na czym idzie zarobic na broni konfliktach itp duzo materiałów jest w internecie

Gość gość
Jprd :o masakra

Gość gość
bedzie sie działo jeszcze kilka lat moze kilkanascie i cos peknie moze to byc poczatek konca Europy jaka znamy

Gość gość
masakra co oni tam robia to to idzie do nas ci faceci sami faceci a gdzie rodziny na wojnie ...

Gość gość
,,pani bogaczka,, lecz się kobieto i to szybko abyś racjonalnie odczuła rok 2016 jak należy

Gość gość
(islam to nie religia , to rasistowska ideologia. Jak mozna dopuszczac zoofilie ) ....to kara smierci lub oblanie kwasem.