Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy faceci was ZASKAKUJĄ

Polecane posty

Gość gość

mój mnie denerwuje bo sam nic nie umie wymyślić naprawdę, ciągle ja mam wymyslać, wtedy on realizuje. No i już się wzięłam na sposób i mówię och jak bardzo bym chciała pójść do tej i tej restauracji jadłam tam pyszne spaghetti, pamiętam jak bosko było jak na weekend pojechaliśmy w góry, o jaki ładny naszyjnik etc. - i on w całej swej pomysłowości zapamiętuje i to realizuje, mówi wymysliłem, że na weekend pojedziemy w góry tam i tam. Na urodziny dostaję ten naszyjnik. etc niby fajnie ale mógłby sam coś wymyslić. Wszystko mi kupi co ja chcę, naprawdę jest kochany, ale czemu on sam nic nie wymysli, chyba się boi że nie trafi w mój gust, a mógłby spróbować. ehhh...ci faceci. tłumaczyłam mu, że na pewno wszystko mi się spodoba, że może spróbować, ale on nic i tak nie wymysla sam. :-(

Gość gość
Tak ale ostatni o tylko negatywnie

Gość gość
no to fatalnie, ja mówię o pozytywnym zaskoczeniu. jak negatywnie to go rzuć daj sobie spokój, co się bedziesz denerwować

Gość gość
wg kobiet masz wiec idealnego faceta, ktory spelnia wszystkie twoje marzenia i jeszcze narzekasz? wez tu zrozum kobiete. nosz kurde .... nigdy jej nie dogodzisz. nawet jak jest dobrze, to jest zle, bo za dobrze.

Gość gość
a jakby wymyslil trojkacik to tez bys byla zadowolona?