Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

słaby zarost

Polecane posty

Gość gość

chce zapuścić brodę otóż jest pewien problem mam slaby zarost który rośnie nie równomiernie tzn w pewnych miejscach na twarzy jest a w pewnych miejscach jak pośrodku żuchwy nie ma i to jest ten mankament . Chciałem się zgolić bo już byłem zdesperowany ale brnę dalej i teraz mam niby zarost niby nie bo włos jest cienki i nie rośnie to tak jak powinno . Jednak myślę iż jest to wynik mojej niecierpliwości bo bo 2 miesiącach pewnie miał bym już zaczątki brody jednak chcę mimo wszystko spróbować jak to będzie wyglądać jeśli coś wyjdzie z tego to zostawiam jeśli będzie tragedia na nowo się ogolę. :-) poczekamy , zobaczymy :-)

Gość gość
spróbuj co ci szkodzi :)

Gość gość
daj fote do oceny jak to teraz wygląda

Gość gość
teraz mam takie jasne cienkie włosy gdzieniegdzie są ciemniejsze Ale ogólnie włos jest cienki i miękki przy uszach bardzo słaby wgl go nie widać . Kiedyś czekał miesiąc a i tak było to samo więc może poczekam do grudnia zobaczymy co będzie a może coś podrosnie do tego momentu :) choć nie wiem jak to będzie bo np na klacie mam zero zarostu żadnego ... :/

Gość gość
ja żeby mieć jakikolwiek zarost przypominający brodę musiałem czekać 6 miesięcy :) więc różnie to bywa u każdego . Niektórym rośnie szybciej innym wolniej. Nie wiem być może jest to uwarunkowane genetycznie :)

Gość gość
A ja mam wlasnie nogi owłosione jak małpa, w gaciach busz, brzuch i klata jak małpa, ręce też a zarostu na twarzy okrągłe ZERO :( i 26 lat na karku, robiłem testy na poziom testosteronu i mam zdecydowanie powyżej normy, endokrynolog mówi "taka pana uroda" nosz k***a mać jak mnie wnerwia taka odpowiedz i taka pomoc, to nie jest żadna pomoc, już idąc do tego lekarza wiedziałem ze ten h'u'j mi to powie