Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie dostanę zestaw Semilac?

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny, proszę o poradę! W końcu zdecydowałam się na zakup zestawu do lakierów hybrydowych i po zagłębeniu się w temat wybrałam Semilac. Chciałam zamówić cały zestaw z lampą, ale na razie mają deficyt i czekają na dostawę :( chciałam zamówić już dzisiaj! Stąd moje pytanie: skąd Wy zamawiałyście, wiecie gdzie indziej kupić zestaw oryginalny?

Gość arlettta
ja zamawiałam swój zestaw akurat ze strony www.topdrogeria.pl i wszystko było oryginalne, żadnych podrób. a ceny są mniej więcej takie same wszędzie. chociaż wiadomo że najlepiej by było stacjonarnie wszystko dotknąć i samemu sprawdzić no ale w sklepie różnica w cenie to już jest duża.. :/

Gość gość
e tam semilac... lepiej kup sobie zestaw z golden rose- nazywa sie prodigy duo gel :) jest mega tani, a paznokcie wygladaja jak prosto od kosmetyczki :)

Gość gość
Od czasu kiedy świadczę usługi w zakresie stylizacji paznokci stałam się stałą klientką sklepu internetowego Nocanka. Można w nim kupić lakiery wszystkich najlepszych na rynku marek! Ostatnio zamówiłam w nim nawet żel Semilac, który bardzo przypadł do gustu moim klientkom.

Gość Loveks
Jak chcesz mieć pewność o oryginalności, to warto kupować ze sklepów i hurtowni kosmetycznych. Można tutaj spojrzeć http://kosmetyki-reflect.pl/search.php?text=semilac+zestaw, mają kilka zestawów do wyboru ;) Zależy, czego potrzebujesz, jaka lampa Cię satysfakcjonuje.

ja sama kompletowałam zestaw, wyszło mi dużo taniej i mam produkty, które chciałam, a nie te, które były narzucone ;)