Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zakochałem się w dziewczynie

Polecane posty

Gość gość

siedziała w parku naprzeciwko mnie cały czas na mnie patrzyła i się uśmiechała . Miała piękne kasztanowe włosy i zniewalający uśmiech . Akurat właśnie wtedy nadjechał mój tramwaj i tyle ją widziałem . Nawet nie podszedłem do niej . Co robić? Jak ją znaleść? Cały czas o niej potem myślałem

Gość gość
wiem jak wyglądała

Gość gość
trzeba było do niej podejść i przynajmniej zagadać i wziąśc od niej jakieś namiary albo ona od ciebie .. tak szczerze mówiąc już nic nie zrobisz :) więcej się napocisz niż to warte a zważ na to że takich samych jest milion .... trzebA od razu działaś a nie siedzieć i czekać na zbawienie bo prawda jest taka że dziewczyna sama do ciebie nie podejdzie

Gość gość
już po ptokach :-D

Gość gość
następnym razem jak się jakaś będzie patrzyć to wal do niej prosto i nie wahaj się ...

Gość gość
a co w tym ludzie trudnego podchodzisz do dziewczyny gadka szmatka (np. "hej. wiesz masz zniewalający uśmiech.." ) a potem już pójdzie gładko :-) nie ma co się przejmować bo życia szkoda :-)

Gość gość
nie znajdziesz już jej jeśli to było w dużym mieście to raczej nikłe szanse ... :-) no chyba że napiszesz na jakimś "spotted" na facebooku :) choć i tak wątpie żeby to coś dało ...

Gość gość
ech.... faceci

Gość gość
wiem jak wyglądała chcę ja jeszcze raz zobaczyć może znowu będzie tam siedziała .

Gość gość
ponaklejaj wszędzie wydruki że szukasz pewnej dziewczyny podaj jej rysopis idt a na końcu napisz "czekam na ten zniewalający uśmiech " może coś to da :) pozdrawiam

Gość gość
ktoś wgl miała podobny jak ja przypadek ?

Gość gość
O k***a ale p**duś

Gość gość
ogólnie to przejebałeś szanse ...

Gość gość
chciałem do niej podejść nie moja wina że właśnie w tym momencie przyjechał ten p********y tramwaj

Gość gość
Ty p*****elcu . A chuj z tramwajem jak jest szansa na laskę.

Gość gość
Nie lubię ludzi nadużywających słowa zakochałem się. Zazwyczaj mówią tak o prawie każdej, która akurat wpadnie im w oko i szybko zakochują w kolejnej, to beznadziejne. Nie macie pojęcia o uczuciach, taka prawda.

Gość gość
ja miałem raz taki przypadek.Wydawało by się że nie znajdę dziewczyny ze już po wszystkim i miałem dać sobie spokój . a tu pewnego dnia rano wchodzę na facebooka i jakieś zaproszenie ktoś mi wysłał patrzę kto to i nie wierze to ta sama dziewczyna co w autobusie była .. nie wiem jak ona mnie znalazła wtedy to chyba był jakiś przypadek ... teraz jest moją dziewczyną . Taki przypadek 1 n1 10000 :)